„Tot înjuraţi parlamentul, dar nu vedeţi CINE DECIDE. Noi suntem DOAR MARIONETE”

SAMSUNG CSC

Senatorul Cristian Bodea le atrage atenţia oamenilor că scapă din vedere adevăraţii responsabili pentru voturile controversate din Parlament din ultima vreme [pensii speciale pentru aleşi, cazul Corlăţean sau dezincriminarea conflictului de interese pentru aleşii care şi-au angajat rudele în cabinete.

Partidele lucrează dictatorial, astfel că parlamentarii execută orbeşte ce decid liderii şi sunt, în fapt, simple marionete, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, senatorul Cristian Bodea, proaspăt exclus din PNL pentru că devenise prea vocal după dezastrul înregistrat în Capitală la alegerile locale de liberali informează epochtimes-romania.com

„Iar vă descărcaţi aiurea pe păpuşi, lăsând păpuşarii să vă scape? Doamneeeeee, cum vă mai puteţi lăsa păcăliţi de propagandă ăstora… Tot înjuraţi parlamentul, dar nu vedeţi cine decide toate rahaturile de care îi acuzaţi pe ‪parlamentari‬. Chiar nu vreţi să progresaţi de la „crede ce ţi se dictează şi nu cerceta cu mintea”, care ne-a ţinut o juma de secol în comunism?

Partidele lucrează dictatorial în zilele astea. Aşa că parlamentarii sau alţii pe funcţii, execută orbeşte ce se spune de sus. Sau sunt executaţi (cazul meu). Oricât de mari ne-ar părea funcţiile, în fapt suntem doar marionete. Parlamentarii votează doar ce le spun liderii de partide, băgaţi asta la cap definitiv!”, a explicat Cristian Bodea.

Potrivit senatorului, acesta este motivul pentru care şeful PSD Liviu Dragnea a afirmat că funcţia de preşedinte la Cameră (a treia din stat) e fix-pix, pentru că oricine ar fi pe funcţia aia, execută ce decide el, preşedintele de partid, sau e executat, cum a fost cazul lui Valeriu Zgonea.

„Ei, ajungând la ‪PNL‬, vă repet, nu „cuplul de aur” conduce partidul, ci „altcineva”, dar Johnny „Iohan” Walker e interfaţa folosită pentru poporul repede adulatoriu de statui. Lui doar i se dau în mână dosare de arătat adversarilor politici (gen ‪Blaga‬ sau Dragnea) sau discursuri de citit maselor credule (gen VOI). Deşteaptă-te, odată, române!”, a mai precizat Cristian Bodea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *