Tocmai ADOPTASERĂ TRIPLEȚII, dar peste CÂTEVA ZILE au primit un ȘOC ÎNGROZITOR când au primit VESTEA VIEȚII LOR!

0 26

Se spune că lucrurile se întâmplă mereu cu un motiv, iar Andy și Sarah Justice subscriu din toată inima la această teorie din cauza a ceea ce au pățit după ce lucrurile din viețile lor au luat o turnură neașteptată.

Cei doi formau de ceva vreme o familie și își doreau foarte mult un copil, dar aveau probleme și după ani de zile de încercări, nu au reușit să-și îndeplinească acest vis. Au căutat chiar și variante alternative precum fertilizarea in vitro, dar, din păcate, nu aveau suficient de mulți bani pentru a se supune acestui proces. Tocmai de aceea au început să se gândească la adopție.

O agenție de adopții le-au prezentat o femeie care era însărcinată cu tripleți și dorea să-și dea copiii spre adopție, cei doi au acceptat să devină părinții copiilor ei și erau în al nouălea cer din acest motiv. Lui Sarah nu-i venea să creadă că i se va împlini visul, ea mereu dorise o familie mare.

Copiii s-au născut prematur, dar în cele din urmă au devenit puternici și sănătoși. Dar abia acum Sarah începuse să aibă greața de dimineață specifică femeilor însărcinate. După ce a mers la medic a avut șocul vieții ei atunci când i s-a confirmat că vor avea GEMENI! Aceștia s-au născut sănătoși.

Deși cei doi noi părinți sunt ocupați până peste cap, spun că familia lor este acum perfectă!

Iată cum arată familia lor completă:

Recomandari