Ținutele lui Liviu și Valentin Dragnea la cununia civilă: idei bune, prost realizate. Ce spune stilista Adina Buzatu

0 38

Liviu Dragnea nu a nimerit-o cu constumul la cununia fiului său. Și-a ales un costum croit ciudat.

Doamnele au fost la înalțime cu ținutele alese la cununia civilă. Gina Tătulescu și Irina Tănase au purtat rochii elegante, bine croite și care li s-au potrivit perfect. Nu același se poate spune despre hainele purtate de Liviu Dragnea și de fiul său, Valentin Dragnea.

Cel puțin asta este părerea stilistei Adina Buzatu, care a comentat la RTV, ținutele afișate de familia Dragnea la cununia civilă a juniorului, oficiată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Libertatea.

Gina Tătulescu, cea care și-a unit ieri destinul cu Valentin Dragnea, a purtat o rochie fistic, fină, asortată cu cravata lui Valentin. Aspect pe care stilista nu-l recomandă pentru că e demodat. Pe cât de reușită a fost rochia Ginei, pe atât de greșită a fost ținuta mirelui. „Costumul e făcut pe măsură și nu e foarte reușit. Mă deranjează croiul, umerii nu sunt bine realizați și nu-l avantajează”, a comentat Adina Buzatu.

În cazul liderului PSD, Liviu Dragnea, stilista a fost de părere că e „un concept în regulă, dar – la fel ca în cazul lui Valentin – realizarea nu e bună calitativ. Sacoul are mânecile prea lungi, pantaloni prea lungi și prea largi”, a susținut Adina Buzatu.

 

În schimb, a spus stilista, partenera lui Liviu Dragnea a aratat exceptional. „La rochia Irinei se vede calitatea realizarii, dar și țesătura de calitate”, a mai spus Adina Buzatu.

Recomandari