Ținuta lui Carmen Iohannis de Ziua Unirii, creată de Andreea Țincu. Ce spune creatoarea de modă despre alegere

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, a impresionat prin ținuta purtată cu ocazia manifestărilor organizate la Iași de Ziua Unirii Principatelor Române. Ținuta Primei Doamne a fost creată de designerul român Andreea Țincu cu care colaboreză de foarte mult timp. Creatoarea de modă a mărturisit care este „povestea” din spatele paltonului.

Andreea Țincu despre ținuta lui Carmen Iohannis de Ziua Unirii, 24 ianuarie

Carmen Iohannis a apărut la brațul soțului ei, președintele Klaus Iohannis, la evenimentul organizat de Ziua Unirii Principatelor Române, la Iași. Prima Doamnă în stat nu a dorit să epateze la eveniment, ba dimpotrivă s-a remarcat prin simplitate și eleganță.

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la Iași a fost creată de designerul român Andreea Țincu care este cunoscută pentru colaborările pe care le are cu soția președintelui Klaus Iohannis. Creatoarea de modă a mărturisit că a optat pentru nunța ivory fiindcă aduce cu tradiția portului popular românesc.

„M-am gândit la nuanța ivory deoarece are o simbolistică legată de tradiția portului românesc, dar am adaptat-o contemporan, prin anumite detalii de croi (clinii față sunt tip corset)”, a declarat designerul Andreea Țincu pentru elle.ro.

Ținuta lui Carmen Iohannis de Ziua Unirii, o „ținută oficială”

„Este din stofă cu lână. Liniile sunt clean, minimaliste, deoarece o ținută oficială trebuie să respecte anumite aspecte legate de această acuratețe”, a mai adăugat cretoarea de modă, potrivit sursei menționate.

Andreea Țincu colaborează cu Prima Doamnă încă din primăvara anului 2015, iar creatoarea de modă este mândră de faptul că soția lui Klaus Iohannis apelează la ținutele ei. Foarte multe dintre rochiile purtate de Carmen la evenimente importante și de prestigiu sunt create în atelierul designerului român.

„Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești”, a spus Andreea Țincu în trecut.

Carmen Iohannis se lasă pe mâna designerului care știe care sunt ținutele care o avantajează, cât și culorile. Andreea Țincu este creatoarea de modă preferată de soția președintelui și acest lucru s-a putut observa în ținutele pe care le-a purtat Prima Doamnă în ultima perioadă.

Vă reamintim că rochia purtată de Carmen Iohannis la ceremonia de încoronare a Împăratului Japoniei este creată de Andreea Țincu și nu doar aceasta. Creatoarea de modă a mai precizat că nu a semnat niciun contract cu Prima Doamnă, iar toate ținutele purtate sunt împrumutate și ulterior, returnate.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More