Marius Florin Georgescu (de 32 de ani) a ajuns înapoi în spatele gratiilor la doar câteva zile de la momentul în care a fost liberat din penitenciar pe motiv că a fost deţinut în condiţii improprii. Fusese închis în urmă cu 9 ani pentru că violase o fetiţă de 13 ani. Acum se află în arest tot pentru viol. La doar trei zile de la momentul în care a părăsit penitenciarul în baza recursului compensatoriu, Georgescu a atacat şi violat o femeie de 33 de ani. Scena a avut loc în centrul Capitalei, pe Calea Moşilor din sectorul 2.

Potrivit poliţiştilor şi procurorilor care efectuează ancheta în acest caz, după agresiune bărbatul i-ar fi furat femeii banii şi telefonul mobil. Victima a povestit că atacul s-a întâmplat după ce a părăsit incinta unui club din Sectorul 2, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a propus să o însoţească până acasă.

„Acesta a condus-o pe femeie pe jos, cu acordul ei.În apropierea locuinţei vicimei, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a violat-o şi a furat din geanta acesteia un telefon mobil şi o sumă de bani, apoi a fugit, fiind găsit în Constanţa, acasă la un apropiat”, spun anchetatorii.

Condamnat că a violat o fetiţă
Georgescu a ajuns în 2008 în penitenciar după ce a fost găsit vinovat că a violat o fetiţă de 13 ani. Presa din Constanţa a prezentat pe larg procesul acestuia, în urmă cu un deceniu. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 27 spre 28 iunie 2008, în Costineşti. Acesta ar fi obligat-o pe Veronica C., o fată a străzii, să întreţină raporturi sexuale cu el „prin constrângerea morală a minorei şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra”.
Fata le-a declarat poliţiştilor că Georgescu a venit la ea şi la băiatul de 12 ani care o însoţea şi le-a oferit un loc de muncă la o aşa – zisă terasă care i-ar fi aparţinut. Ulterior, bărbatul a împins-o pe minoră într-o cameră, pe un pat, şi a violat-o de două ori. După ce a încheiat şi cel de-al doilea act sexual, tânărul a scos-o pe minoră din cameră şi a aruncat un pahar cu apă pe ea, să o spele de sânge.