Teorie exploziva. CRIMINALIST cunoscut acuza: „Mortul NU e patronul Hexi Pharma”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi sustine ca Dan Condrea si-a inscenat moartea.

“Haideti sa va dau una tare, domnule redactor: mortul din masina… nu e el! Din datele pe care le detin, el nu a putut fi recunoscut. Fata si toate celelalte sunt zdrobite, sunt atat de distruse incat nimeni nu l-a recunoscut fizic. Dar… langa el s-au gasit acte de identitate.

La sumele uriase de bani pe care le-au rostogolit acesti escroci, la structurile, institutiile banuite, pretabile a fi in acest joc, aceasta este o gluma de matineu. Se gaseste un fraier care seamana, ai inscenat accidentul si ai pus langa el actele. Asa s-a facut invazia din Normandia. Evident ca, pentru a putea verifica aceasta ipoteza trebuie sa ne aruncam pe amprenta genetica si pe amprentele papilare. Sunt singurele care (n.r. – impreuna cu amprenta dentara si cea oculara) ne pot da certitudinea. Sigur ca, pana la finalizarea anchetei, raman in lucru, ca ipoteze: un gest suicidar, un accident rutier, dar si aceasta inscenare a acidentului prin substituire de persoana)”, a declarat Butoi pentru Ring.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov, au declarat surse judiciare.

Oficiali din Politia Ilfov au precizat ca in masina s-au gasit actele lui Condrea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *