Teodorovici: O să candidez sigur la prezidenţiale. Eu când spun că fac un lucru, îl fac

0 48

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat marţi seara, la TVR, că intenţionează să candideze „cândva” la alegerile prezidenţiale.

„Cândva o să candidez cu siguranţă. O aveţi ca mărturie clară. Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu mă întrebaţi şi când anume pentru că asta este o surpriză. (…) O să fie sigur”, a declarat Teodorovici, citat de Agerpres.

Întrebat dacă o să fie candidat sau şi preşedinte, şeful Finanţelor a răspuns: „Eu când spun că fac un lucru, îl fac. Adică nu o să candidez ca să candidez”.

Cât despre candidatul PSD pentru prezidenţialele de anul acesta, Teodorovici a explicat că o decizie în acest sens va fi luată după europarlamentare.

„Preşedintele partidului a anunţat clar că după europarlamentare se face analiza de rigoare şi se vor stabili clar elementele, cum se merge, cu ALDE-PSD împreună… Cei care conduc partidul şi coaliţia vor decide. (…) Eu vă spun un lucru: PSD niciodată nu o să piardă ceva când vrea să lupte cu adevărat şi să câştige. Este punctul meu de vedere. PSD poate să câştige dacă îşi doreşte cu adevărat acest lucru. Are capacitatea să îl bată pe Klaus Iohannis”, a punctat Teodorovici.

Recomandari