Teatrul „Nottara” vă pune „în direct” cu actorii săi prin proiectul „Cei trei fantastici”. Aflați cine sunt aceștia vineri, sâmbătă și duminică și cum puteți intra în dialog cu ei

61

Teatrul „Nottara” din Bucureşti lansa la începutul lunii aprilie, în plină pandemie de COVID-19, un proiect online denumit „Cei trei fantastici”, menit întâlnirii virtuale dintre actrițele și actorii săi și iubitorii scenei românești.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Teatrul „Nottara” vă pune „în direct” cu actorii săi prin proiectul „Cei trei fantastici”. Aflați cine sunt aceștia vineri, sâmbătă și duminică și cum puteți intra în dialog cu ei

„Întâlnirea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată. Artiştii Teatrului Nottara «vor merge» online acasă la spectatori şi vor sta de vorbă liniştit despre teatru, despre viaţă, despre lucruri care ne interesează astăzi pe toţi, vor putea să se descopere reciproc şi să se cunoască, altfel decât în sala de teatru”, informau organizatorii prin intermediul unui comunicat remis agenției Agerpres.

De atunci, în fiecare seară de week-end, începând de vineri, de la ora 19:00, timp de 40 de minute, trei spectatori fantastici au intrat în dialog cu câte un actor al Teatrului Nottara prin intermediul aplicații ZOOM, atât de „iubită” și des folosită în această perioadă devastată de coronavirusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Victoria Cociaș, Cristian Șofron și Constantin Cotimanis vor fi „cei trei fantastici” în week-end-ul următor

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă de la ora 19:000, va avea loc a șaptea întâlnire online dintre eroii de pe scenă și publicul lor. „Gazde” vor fi cunoscuții și îndrăgiții artiști, în ordinea „ieșirii la rampă”, Constantin Cotimanis (vineri, 29 mai), Cristian Șofron (sâmbătă, 30 mai) și Victoria Cociaș (duminică, 31 mai).

Iată în continuare caracterizările făcute celor trei slujitori ai Thaliei de către organizatorii acestei inițiative care pune „în direct” scena cu sala în condițiile speciale ale perioadei de criză prin care trecem, pentru a ne fi mai ușor tuturor să ieșim din panica în care ne-a adâncit invazia blestematului coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Constantin Cotimanis, Bebe, cum îi spun prietenii, a trecut, în cariera sa bogată în teatru și în film, de la comicul savuros la introspecția psihologică a personajelor sale cu naturalețe și cu seriozitate. La Nottara îl puteţi vedea în spectacole precum Ultimul Don Juan, în regia lui Petre Bokor, sau Totul e relativ, în regia lui Felix Alexa, iar în cinematografie vi-l amintiți, cu siguranță, în filme precum Asfalt tango, în regia lui Nae Caranfil, Amen, în regia lui Costa Gavras, sau din serialul PRO TV de succes Vlad” facebook.com/Nottara/

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Constantin Cotimanis

#cei3fantasticiConstantin Cotimanis, Bebe, după cum îl numesc prietenii, a trecut, în cariera sa bogată în teatru și film, de la comicul savuros la introspecția psihologică a personajelor sale cu naturalețe și seriozitate. La Nottara l-ați putut vedea în spectacole precum „Ultimul Don Juan", în regia lui Petre Bokor, sau „Totul e relativ„, în regia lui Felix Alexa, iar în cinematografie vi-l amintiți cu siguranță în filme precum „Asfalt tango", în regia lui Nae Caranfil, „Amen", în regia lui Costa Gavras, sau din serialul PRO TV de succes „Vlad".Lasa un comentariu cu DA la aceasta postare daca doresti sa fii unul din cei trei spectatori fantastici care, Vineri 29 mai de la ora 19:00, se vor intalni online cu CONSTANTIN COTIMANIS.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Posted by Teatrul Nottara on Monday, 25 May 2020

Actor de televiziune, film și teatru, director al Teatrului Odeon, Cristian Șofron este în familia de actori a Teatrului Nottara din 1986, cu toate că prima sa apariție pe scena teatrului nostru a fost încă de când avea 12 ani, în spectacolul «O lună la țară», în regia lui George Rafael. Eleganța și rafinamentul cu care își construiește rolurile sunt trăsături definitorii ale stilului său, fie în teatru, fie în film – a jucat în peste 30 de filme și seriale, printre care legendarul «Toate pânzele sus», în regia lui Mircea Mureșan” – facebook.com/Nottara/

ADVERTISEMENT

Sofron

ADVERTISEMENT

#cei3fantasticiActor de televiziune, film și teatru, director al Teatrului Odeon, Cristian Șofron este în familia de actori a Teatrului Nottara din 1986, cu toate că prima sa apariție pe scena teatrului nostru a fost încă de când avea 12 ani, în spectacolul „O lună la țară", în regia lui George Rafael. Eleganța și rafinamentul cu care își construiește rolurile sunt trăsături definitorii ale stilului său, fie în teatru, fie în film – a jucat în peste 30 de filme și seriale, printre care legendarul „Toate pânzele sus", în regia lui Mircea Mureșan.Lasă un comentariu cu DA la această postare dacă dorești sa fii unul din cei trei spectatori fantastici care, Sâmbată 30 mai de la ora 19:00, se vor întalni online cu CRISTIAN ȘOFRON.

Posted by Teatrul Nottara on Tuesday, 26 May 2020

„Cu toate că afinitatea sa merge, mai degrabă, în direcția scenei de teatru, Victoria Cociaș a îndrăgit și universul pe care îl deschide actoria de film. Astfel, o regăsim în filme care au făcut istorie în cinematografia românească, precum: «Noiembrie, ultimul bal», în regia lui Dan Piţa, «E pericoloso sporgersi», în regia lui Nae Caranfil, «Binecuvântată fii, închisoare», în regia lui Nicolae Mărgineanu, «Trei zile până la Crăciun», în regia lui Radu Gabrea, un rol pentru care a fost distinsă, alături de Constantin Cojocaru, cu o Menţiune Specială pentru interpretare, în cadrul TIFF 2012” – facebook.com/Nottara/

Victoria Cocias

#cei3fantasticiCu toate că afinitatea sa merge mai degrabă în direcția scenei de teatru, Victoria Cocias a îndrăgit și universul pe care îl deschide actoria de film. Astfel, o regăsim în filme care au făcut istorie în cinematografia românească, precum „Noiembrie, ultimul bal", în regia lui Dan Piţa, „E pericoloso sporgersi", în regia lui Nae Caranfil, „Binecuvântată fii, închisoare", în regia lui Nicolae Mărgineanu, „Trei zile până la Crăciun", în regia lui Radu Gabrea, un rol pentru care a fost distinsă, alături de Constantin Cojocaru, cu o Menţiune Specială pentru interpretare, în cadrul TIFF 2012.Lasa un comentariu cu DA la aceasta postare daca doresti sa fii unul din cei trei spectatori fantastici care, Duminica 31 mai de la ora 19:00, se vor intalni online cu VICTORIA COCIAȘ.

Posted by Teatrul Nottara on Wednesday, 27 May 2020

Cum vă puteți număra printre cei „trei spectatori fantastici”

Actorii care vor intra în dialog online cu dumneavoastră vor pune o întrebare pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, iar dumneavoastră va trebui să lăsați un răspuns. Cele mai interesante dintre acestea vor duce pe autori între „cei trei spectatori fantastici” care vor intra în week-end „în direct” cu actorul preferat.

Organizatorii vor face un montaj cu cele mai „vii” dialoguri, pe care îl vor posta pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara ș, după ce va trece pandemia de COVID-19, toţi spectatorii care au participat și vor participa la aceste întâlnirile online vor primi o invitaţie dublă la un spectacol în care joacă actorul lor preferat, la sfârșitul căruia se vor putea întâlni cu acesta. „Pe viu” de această dată!

  • „Așa cum s-a întâmplat în toată țara, dar în București în special, toate teatrele au încercat să găsească modalități de a fi aproape de Măria Sa Spectatorul, și Teatrul Nottara a făcut acest lucru într-un mod inedit, minunat și această inițiativă, cu «Cei trei fantastici» este una dintre cele mai bune și mă bucur că m-au chemat și pe mine să mă număr printre «cei trei fantastici» ai Teatrului Nottara” – Cristian Șofron
  • „Teatrul Nottara înseamnă foarte mult pentru mine, este teatrul unde am deschis ochii asupra acestei profesiuni, acestei meniri de actor. Rămâne în sufletul meu, sper ca și eu să nu trec neobservat în istoria Teatrului Nottara, îi doresc viață lungă, cu spectacole minunate și, poate, în unele dintre ele să fiu și eu prezent” – Cristian Șofron
  • 40 de actrițe și actori are Teatrul Nottara, dintre care 18 au participat deja la proiectul online „Cei trei fantastici”
Recomandari