Tatăl îşi roagă fiica să danseze în apropierea unui violonist. Reprezentaţia ei este fermecătoare

0 53

Aflându-se într-o călătorie prin oraşul Trieste, Italia, un tată şi fiica lui au trăit un moment emoţionant când au întâlnit un artist stradal care interpreta la vioară „Comptine d’Un Autre Été” – o melodie de mare sensibilitate. La îndemnul tatălui ei, tânăra Rima Baransi interpretează un moment de balet autentic, oferind o reprezentaţie de zile mari.

Animat de sunetul melodios al viorii unui cântăreţ stradal, un tată îşi îndeamnă fiica să interpreteze în faţa camerei de luat vederi un moment artistic de înaltă ţinută artistică. Tânăra cu reale aptitudini de balerină dă viaţă unui moment coregrafic plin de graţie şi eleganţă.

În film, tatăl adresându-se fiicei sale poate fi auzit spunând: „Yalla Rima!” care în limba arabă înseamnă „Haide Rima”. Cunoscând foarte bine talentul fiicei sale, tatăl îşi doreşte o amintire nepreţuită cu fiica lui.

Mişcările de braţe, piruetele şi echilibrul perfect pe care le dovedeşte tânăra ne emoţionează profund ca de altfel şi pe cei care se aflau în acel moment acolo. Sensibilitatea şi armonia deplină a întregii coregrafii sunt uimitoare şi transmit o emoţie nemărginită.

Videoclipul a fost postat pe YouTube, cu titlul „Un minut de fericire şi pace” şi a fost urmărit de o mulţime de internauţi într-un timp foarte scurt. Farmecul muzicii este transpus cu multă graţie şi eleganţă pe parcursul întregii coregrafii improvizate de această tânără, iar tatăl ei nu poate decât să se mândrească nespus cu un copil atât de talentat.

Recomandari