Tatăl a construit un pat pentru curtea din spatele casei, dar staţi să vedeţi salteaua. Genial!

0 39

httpss://youtu.be/BZiIlQq19H4

O zi petrecută în parc poate fi oricând relaxarea de care avem atât nevoie după o perioadă de muncă asiduă. Gândiţi-vă cât de plăcut este să putem lenevi întinşi pe iarbă, privind cerul senin şi oamenii zâmbitori care trec pe lângă voi. Mult mai frumos ar fi să aduceţi această părticică de rai chiar la voi acasă, dar uneori acest lucru poate părea o misiune imposibilă.

Sătul să i se spună că nu are destul spaţiu în curtea sa pentru a planta gazonul verde care reuşea să îi aducă liniştea de care avea nevoie, Jason Hodges s-a decis să le arate tuturor că se înşeală amarnic. Astfel el a pus în practică o idee care nu îi dădea pace de ceva timp!

În curtea din spatele locuinţei sale trona regeşte cimentul dur şi rece, însă perioada sa de glorie părea să fie pe terminate. După ce a făcut rost de câteva scânduri de lemn, Jason a început să construiască un pat. Nimic ciudat până acum, însă ceea ce îl făcea pe acest pat să fie cu totul special era faptul că în loc de saltea va fi folosit gazon proaspăt! O minunăţie de proiect…

Recomandari