Tariceanu: Mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale

Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la Digi24, că se gândeşte serios la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an.

”Sigur, mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale.

Dar de aici până la a anunţa candidatura, o să mă întrebaţi, mergeţi singur, mergeţi cu PSD. Nu mă întrebaţi.

Nu am luat această decizie. Când o să o iau, sigur o să aflaţi mai multe, dacă o să o iau şi când o să o iau”, a afirmat Tăriceanu.

El a spus că PSD şi ALDE vor face sondaje care să permită o analiză socio-demografică solidă şi care să permită luarea unei decizii bune, cu şansele cele mai mari de câştigare a alegerilor.

”Sigur că există diferite variante, dar primul lucru e că suntem într-o coaliţie şi cel mai probabil o candidatură comună are şanse mai mari decţt două candidaturi separate”, a mai spus liderul ALDE.

Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale, președintele Klaus Iohannis ar fi votat de 34,4% dintre români, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM, ALDE și USR. Pe locul doi s-ar situa Călin Popescu Tăriceanu (15,4%, în creștere). Liviu Dragnea ar fi votat de doar 6% dintre respondenți.

În urmă cu două zile, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spunea că este dispus să candideze la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului, dar că nu „a venit încă momentul” să anunțe o decizie:”Nu pot să vă spun în momentul de față, nu pentru că ar fi secret, dar nu a venit încă momentul (…). Disponibilitatea există, nu vă faceți griji”..

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More