Tăriceanu: Iohannis s-a comportat ca un asistat social de lux al statului în toţi aceşti 5 ani de mandat

0 51

Aspirant la fotoliul de la Palatul Cotroceni, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac dur, în cadrul unui interviu acordat Mediafax, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Nu demult, Tăriceanu afirma că va ieşi câştigător în cazul în care va deveni prezidenţiabil, dar decizia va fi luată după alegerile europarlamentare.

Întrebat dacă nu este totuşi târziu pentru alianţa PSD-ALDE, în condiţiile în care Klaus Iohannis şi-a anunţat de un an candidatura şi are şi avantajul de a fi în plin mandat de preşedinte, şeful Senatului a replicat:

Dl Iohannis s-a comportat ca un asistat social de lux al statului în toţi aceşti 5 ani de mandat, tot ceea ce a făcut ca preşedinte a fost la limita minimei rezistenţe! E de înţeles de ce încearcă acum să-şi camufleze lipsa de rezultate prin tot felul de manevre politicianiste.

Ne amintim cum ne-a aruncat, recent, praf în ochi cu acea spoială de program ‘România educată’ pe care îl pritocea de 4 ani şi pe care i l-au făcut praf nu adversarii politici, ci chiar marii specialişti în domeniu.

Acum, ne abureşte cu un referendum inutil, poate lumea să uite să-l mai întrebe: cum rămâne cu promisiunile din campanie, dle Iohannis? Cum e cu România lucrului bine făcut? Dar românii au ochi să vadă, urechi să audă şi minte să judece! Mi-e greu de crezut că dl Iohannis îi va mai păcăli încă o dată!„.

Recomandari