Talent uimitor. O fetiţă de patru ani vorbeşte fluent şapte limbi străine – VIDEO

0 67

O fetiţă în vârstă de patru ani din Moscova a reuşit să surprindă o lume întreagă cu aptitudinile ei extraordinare. La un concurs de talente, Angelina Bella Devyatkina a reuşit să lase juriul şi publicul cu gura căscată după ce a reuşit să vorbească fluent şapte limbi. Imaginile cu adorabila copilă fac acum înconjurul lumii, iar mii de persoane de pe reţelele de socializare se arată uimiţi de talentul fetiţei. 

Pe scena emisiunii de talente, micuţa a demonstrat că poate conversa în nu mai puţin de şapte limbi. Este vorba despre rusă, engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză şi arabă. Mai mult decât atât, adorabila fetiţă a arătat nu doar că înţelege şi poate răspunde cu uşurinţă în oricare dintre cele şapte limbi, ci a uimit şi prin accentul ei, care s-a pliat perfect pentru fiecare limbă.

Mama Bellei, care este profesoară de engleză, a mărturisit că aceasta a avut bone din diferite părți ale lumii, iar asta a ajutat-o pe fetiță să învețe limbi dintre cele mai diverse, arată click.ro.

Recomandari