Sustinere neasteptata pentru Ghinea: „Este momentul sa-l sprijinim, inainte de a fi LINSAT”

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, are parte de un sprijin neasteptat in lupta sa cu mafia PSD. Cunoscutul filosof roman Mihai Sora lanseaza un apel privind sustinerea lui Ghinea.

„Suntem o tara mica sufocata de impostori, de isterici si penali. Daca vreti normalitate, daca vreti cinste, constiinta profesionala si transparenta, este momentul sa-l sprijiniti pe Cristian Ghinea: inainte de a fi linsat. In clipa aceasta, chiar si numai un semn din partea voastra – mesajul ca ati inteles CU CINE se lupta – il poate ajuta enorm.”, a scris Sora pe pagina sa de Facebook.

Filosoful se arata revoltat de modul in care a decurs audierea la Parlament a lui Cristian Ghinea de catre deputatii PSD.

„Impertinenta, trufie, nerusinare, fudulie, bravada, obraznicie. Si rea-credinta, multa rea-credinta disimulata sub proceduri legale.

Nu stiu cum se numeste doamna cu vesta rosie (nici nu doresc sa-i aflu numele vreodata) (Ana Birchall – n.red.). Ajunge sa asculti cum formuleaza intrebarile, ce ton are, si ce intonatie a vocii, ca sa intelegi ce s-a intamplat ieri la audierea ministrului Fondurilor Europene”, a subliniat Sora.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *