Suspiciune de coronavirus la Timișoara! Un bărbat întors recent din Italia, internat de urgență după ce a acuzat stări de rău

Suspiciune de coronavirus la Timișoara acolo unde un bărbat care s-a întors recent din Italia a cerut ajutor medical. Acesta a fost transportat cu echipaj special la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din oraș.

Suspiciune de coronavirus la Timișoara!

Din momentul în care a alertat autoritățile, nu a mai durat mult până când bărbatul a fost preluat de echipele de intervenţie de pe strada Apateu din Timişoara.

S-a luat decizia ca acesta să fie transportat în condiţii de maximă siguranţă la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”.

Un bărbat întors recent din Italia, internat de urgență după ce a acuzat stări de rău

Aici a fost internat direct în salonul izolat, special amenajat în vecinătatea Secţiei de Terapie Intensivă.

Mostre prelevate vor ajunge în Bucureşti la Institutul Matei Balş unde se va stabili cu precizie dacă este vorba sau nu de coronavirus ori este doar o alarmă falsă.

Mai mult de atât, familiei bărbatului i s-a recomandat să rămână în casă până când se va stabili cu exactitate de ce anume suferă acesta.

Cert este că dacă vreunul dintre membri se simte rău, echipa de intervenţie îl va prelua şi îl va transporta tot la Spitalul de Boli Infecţioase.

Medicii au făcut şi primele teste bărbatului internat, cele pentru gripă sezonieră, acestea ieşind negative.

Detaliu important în acest caz este faptul că bărbatul s-a întors duminică din Italia unde a stat o lună, în zona de nord a ţării.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More