Surse: Tudorel Toader isi face operatie estetica, de aceea si-a luat concediu: „Vom vedea din prima efectele infrumusetarii”

0 45

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, specializata pe justitie, anunta ca Tudorel Toader si-a luat concediu, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a-si elimina semnele de pe fata. Toader este foarte sensibil in legatura cu acest aspect, el afisand in trecut pe holurile Ministerului de Justitie o fotografie a sa care a fost photoshopata.

Dogioiu afirma ca Toader isi face o operatie de „infrumusetare”.

„Tudorel Toader ‘si-a pus piciorul in ghips’ (surse medicale spun ca alta parte a corpului ar fi fost supusa unei interventii estetice si daca e asa vom vedea din prima efectele infrumusetarii) si i-a lasat pe altii in minister sa faca treaba mizerabila”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

Jurnalista Ionela Arcanu, careia Tudorel Toader i-a retras recent acreditarea pentru Ministerul Justitiei, a dezvaluit in trecut ca ministrul si-a postat pe holurile ministerului o fotografie photoshopata din care fusesera eliminate semnele de pe chip.

Pana de curand, aceasta fotografie se afla in sediul Ministerului de Justitie. Tudorel Toader isi photoshopase negii de pe figura.

Realizand totusi ca aceasta fotografie, care neaga realitatea, este penibila, Toader a inlocuit-o cu una care il reprezinta fidel.

„Nu mai neaga realitatea. A inlocuit poza de pe panou!”, a anuntat Ionela Arcanu.

Tudorel Toader nu este singurul ministru care isi face operatii estetice. Si Carmen Dan a apelat recent la aceasta metoda de imbunatatire a aspectului fizic.

Recomandari