SURSE Întâlnire între liderii PNL și Klaus Iohannis. Președintele le-a spus liberalilor să se pregătească de guvernare cu USR

0 9

Mai mulți lideri PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au participat marți seară la o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, care a avut loc la Vila Lac, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întrevedere.
Potrivit acestora, șeful statului le-a transmis liderilor liberali mesaje de încurajare înaintea alegerilor parlamentare și le-a spus să se pregătească de guvernare împreună cu USR.
De asemenea, șeful statului le-a mai spus celor de la PNL că pandemia de coronavirus a fost gestionată mulțumitor și că încep să apară rezultate pozitive. Potrivit surselor citate, președintele le-ar mai fi spus liberalilor că, dacă pandemia evoluează pe o pantă ascendentă, nu va mai fi nevoie de impunerea unor noi restricții pe viitor.
Un alt subiect de discuție la întâlnirea dintre liderii PNL și președintele Iohannis a fost Planul Național de Relansare și Reziliență, care urmează să fie făcut public săptămâna viitoare de guvern.
Printre liderii PNL care au participat la întâlnirea cu șeful statului s-au numărat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul finanțelor, Florin Cîțu și ministrul sănătății, Nelu Tătaru. De asemenea, au mai participat liderii grupurilor parlamentare din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și, respectiv, Florin Roman. La întâlnire a fost și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Recomandari