Surori gemene căutate încă de la începutul incendiilor din Grecia, găsite moarte în brațele bunicilor

0 62

Două surori care erau căutate cu disperare de tatăl lor, după ce au dispărut în incendiul care a cuprins a cuprins orașul Rafina, din Grecia, au fost găsite moarte, îmbrățișate, alături de bunicii lor.

Gemenele Vassiliko și Sophia Philippopoilou au fost găsite împreună cu bunicii lor. Toți cei patru au fost găsiți îmbrățișați, așteptându-și moartea inevitabilă. Decesul lor a fost confirmat după mai multe teste ADN, scrie keeptalkinggreece.com.

Un prieten de familie a anunțat moartea fetițelor în vârstă de 9 ani și a bunicilor lor.

”Epilogul a fost scris. Toți patru s-au îmbrățișat. Nici măcar moartea nu i-a putut despărți”, a scris Angelos Kontos pe Twitter.

Cele două fete și bunicii lor au fost dați dispăruți încă de luni, în prima zi a incendiilor. Părinții au angajat inclusiv un detectiv particular pentru a le găsi.

Grecia a fost afectată în ultima perioadă de mai multe dezastre naturale, printre care și mai multe incendii de vegetație. Numărul oamenilor care au decedat în urma incendiilor masive de vegetație în Grecia a ajuns la 88, sâmbătă, potrivit ultimelor date oferite de autorități. Alți 10 oameni se află internați în stare critică.

Recomandari