Super cadou pentru Simona Halep! Campioana va conduce un bolid de peste 200.000 de euro

0 44

Simona Halep (26 de ani) continuă să domine tenisul feminin mondial, prestația ei de la Roma, până în acest moment fiind una impecabilă. Sportiva noastră a ajuns să fie apreciată de foarte multă lume, motiv pentru care a și semnat mai multe contracte de imagine. În afara sponsorului tehnic, care este Nike, campioana noastră are și un angajament cu cei de la Mercedes-Benz. Întotdeauna, Simona a condus mașinile renumitului brand, ceea ce se va întâmpla și de acum înainte. Zilele trecute, Halep a fost înștiințată ca va primi cadou cel mai recent model al colosului auto, este vorba despre Mercedes AMG GT ER Coupe, o mașină sport dedicată campionilor, producție 2018.

Bolidul, care va intra în posesia Simonei Halep și care este unic în România, costă 190.000 de euro fără TVA. Supermașina atinge viteza maximă de 315 km/h, ajunge la 100 de km/h în 3,2 secunde și are un rezervor de 66 de litri, pe benzină.

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz România în 2017, iar această colaborare îi aduce, anual, câte o supermaşină. Constănţeanca s-a ales până acum cu un Mercedes AMG SL63, anul trecut, după care a primit un model din 2018: AMG C 63 S Cabriolet.

Altfel, Caroline Garcia este adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Roma. LiderulWTA conduce cu 3-1 în meciurile directe cu franţuzoaica de 24 de ani şi speră să continue tradiţia favorabilă astăzi.

A şaptea jucătoare a lumii a trecut de optimi după ce a învins-o cu 6-1, 7-6 pe finalista de la US Open, americanca Sloane Stephens. Garcia confirmă astfel sezonul de zgură bun pe care îl face până acum, ea venind în capitala Italiei după semifinalele de la Stuttgart şi Madrid.

Sportiva din Franţa a jucat de patru ori contra lui Halep, niciodată pe zgură, iar singura victorie a obţinut-o anul trecut, în finala de la Beijing, imediat după ce eromânca a urcat pentru prima oară pe primul loc în clasamentul mondial.

Ultimul meci direct a avut loc la Turneul Campioanelor şi a fost câştigat în două seturi de Simona.

Recomandari