Sunt căsătoriți de 12 ani și au doi copii minunați. A făcut multe lucruri frumoase împreună cu Dana Nălbaru! Dragoș Bucur anunță acum pe toată lumea: „Ne-am…”

0 25

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai talentați actori din generația actuală, dar și un prezentator de televiziune carismatic.

Are 40 de ani, este căsătorit de 12 ani și are doi copii. Are o carieră de actor impresionantă, marcată de multe reușite scenice și pe marele ecran, dar este și prezentatorul unei emisiuni TV.  Acesta este, pe scurt, Dragoș Bucur, un tip talentat, carismatic și extrem de modest, capabil să cucerească instant pe cei cu care vine în contact.

Într-un interviu acordat site-ului libertatea.ro, Dragoș Bucur a făcut mai multe mărturisiri uimitoare despre viața lui personală și profesională.

Întrebat cum a cunoscut-o pe Dana Nălbaru și cu ce l-a cucerit aceasta, Dragoș nu a ezitat să răspundă: „Au trecut 12 ani! Ne-am cunoscut la un casting, ne-am reîntâlnit în trafic și cred că ne-am cucerit reciproc încă de la prima întâlnire. Îmi amintesc că încă de la prima întâlnire am avut senzația că are o aură în jurul ei și încă simt lucrul ăsta la ea.”

Ai crede că mariajul lor fericit și foarte bine sudat ascunde un secret, dar Dragoș Bucur declară senin că „nu e nici un secret, ne iubim, vrem să trăim împreună, avem niște copiii minunați, ne respectăm reciproc și știm să ne cerem scuze atunci când greșim. Astea nu sunt secrete, sunt lucruri de bun simț… Și mai cred că am avut noroc că ne-am găsit unul pe celălalt, deoarece viețile amândurora ar fi fost complet diferite dacă am fi fost singuri sau cu altcineva lângă noi.”

Recomandari