Suedia sub TEROARE: 80% dintre poliţişti vor să-şi schimbe meseria de FRICA imigranţilor

0 48

Un raport confidenţial al guvernului arată că 80% dintre poliţiştii din Suedia au de gând să renunţe la slujbe din cauza exploziei de violenţe cu care se confruntă zilnic din partea imigranţilor musulmani. În ciuda faptului că presa suedeză face totul pentru a ascunde terifianta realitate cotidiană, paharul s-a umplut:

criminalitatea a explodat, agresiunile sexuale înregistrate în timpul festivaluri muzicale au atins cifre dramatice şi, nu în ultimul rând, atacurile cu grenadă, ultima provocare pentru care poliţia din Suedia nu este nici obişnuită, nici pregătită să-i facă faţă.

Potrivit canalului norvegian de televiziune NRK, raportul confidenţial mai face o dezvăluire teribilă: în medie, trei ofiţeri de poliţie demisionează zilnic, iar motivul cel mai des invocat este că nu sunt suficient sprijiniţi de guvern, care nu le furnizează mijlocele necesare pentru a lupta cu epidemia de criminalitate.

La NRK, sergentul de poliţie Peter Larsson a declarat că poliţiştii suedezi se confruntă în fiecare zi cu provocări majore:

„Trecem printr-o criză majoră. Mulţi din colegii noştri au hotărât să plece. Nu putem să anchetăm infracţiunile, nu avem timp nici măcar să ne deplasăm la faţa locului, atunci când suntem sesizaţi de victime. Rezultatul este că mulţi colegi îşi caută altceva de muncă.”

1475913079-2359-suedia-2

Iar Larsson a adăugat:

„Violenţele împotriva poliţiei, a echipajelor de salvare ale Crucii Roşii şi ale pompierilor s-au agravat. Aruncă în noi cu pietre, dau foc şi sunt foarte violenţi. Iar situaţia este mai gravă ca niciodată.”

Recomandari