Straniul caz al unui copil din India. Medicii au descoperit că avea 526 de dinți – VIDEO

Un caz ciudat face înconjurul lumii. Medicii indieni au descoperit 526 de dinți în gura unui copil din Chennai, relatează presa internațională. Este cel mai straniu caz medical cu care dentiștii s-au confruntat până acum, însă s-au găsit câteva explicații în legătură cu situația băiețelului.

Copilul cu 526 de dinți din India

Ravindranath este un băiat de doar 7 anișori din orașul Chennai, iar cazul său i-a uimit pe doctori. Micuțul a ajuns pe mâna stomatologilor după ce i s-a umflat fața. La o simplă analiză, doctorii și-au dat seama că este vorba despre o malformație extrem de rară. Băiatul avea în cavitatea bucală nici mai mult, nici mai puțin decât 526 de dinți.

Bucățile în formă de dinți descoperite în gura băiatului avea între 1 și 15 milimetri. Băiatul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a repara ce s-a găsit în gură, iar intervenția de extragere a dinților a durat cinci ore. Copilul a rămas cu 21 de dinți în urma operației care a reprezentat o adevărată bătălie pentru dentiști.

Băiețelul, afectat de o complicație genetică?

Nu se știe ce anume a produs anomalia băiețelului, iar acest caz va fi cu siguranță unul despre care se va studia la facultățile de medicină din India. Specialiștii spun că ar fi vorba, cel mai probabil, despre o afecțiune genetică.

Articolul Straniul caz al unui copil din India. Medicii au descoperit că avea 526 de dinți – VIDEO apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More