„Știu unde sunt îngropate scheletele”/Fostul avocat, dezvăluiri grele despre Donald Trump: Cluburi cu tematică sexuală, golden shower, canale secrete cu Putin, fraude fiscale

Michael Cohen a lansat un teaser al cărții sale cu dezvăluiri despre perioada în care era avocatul lui Donald Trump și îi rezolva diversele „probleme”, făcând fraude fiscale, mințindu-i soția pentru a-i mușamaliza aventurile amoroase. 

Michael Cohen susține că l-a ajutat pe președinte să comită o fraudă fiscală, că i-a creat un canal secret prin care comunica cu Vladimir Putin, dar și faptul că i-a mușamalizat aventurile și a fost martor la un incident de „golden shower” la un club de sex din Las Vegas.

„Știu unde sunt îngropate scheletele, pentru că eu am fost cel care le-a înmormântat”, a scris Cohen pe un site special pentru cartea sa „Disloyal: A Memoir. Adevărata poveste a fostului avocat personal al președintelui Donald J. Trump”.

în cluburi de striptease, întâlniri de afaceri dubioase și în momentele în care a dezvăluit cine este cu adevărat: un înșelător, un mincinos, o fraudă, un bătăuș, un rasist, un prădător, un om care minte și manipulează”, a declarat Cohen.

Cohen, care execută o condamnare de trei ani pentru multiple infracțiuni, inclusiv mințirea Congresului, a recunoscut că este un „adept dement”, care a acționat drept abuzator pentru Trump, rezolvator de probleme și hoț desemnat.

„Am înăbușit contractorii în numele lui, i-am agresat pe partenerii de afaceri, am mințit-o pe soția sa Melania pentru a-i ascunde infidelitățile sexuale și i-am agresat pe toți cei care îi amenințau puterea lui Trump”, a scris Cohen.

 la negocieri și afaceri cu oficialități corupte din fosta Uniune Sovietică, la detectarea și eliminarea conspirațiilor pentru a le face pe iubitele clandestine ale lui Trump să tacă, nu am fost doar un martor al ascensiunii președintelui – eu a fost un participant activ și dornic”, a mai notat acesta.

Cohen a abordat, de asemenea, subiectul anchetei fostului consilier special Robert Mueller cu privire la interferența Rusiei în alegerile din 2016 și rolul său în proiectul Trump Tower Moscova. Când Cohen a pledat vinovat a recunoscut că a mințit când a spus Congresului că discuțiile despre proiect s-au încheiat înainte de a începe campania lui Trump. Într-adevăr, a declarat acesta, discuțiile au continuat foarte bine și în campania din 2016.

În cartea sa, acesta afirmă că Trump „a fraudat” alegerile prin „complicitatea rusă”, deși nu specifică în ce mod.

„Trump s-a confruntat cu rușii, dar nu în modurile sofisticate imaginate de detractorii săi. Am știut și că ancheta (Robert) Mueller nu a fost o vânătoare de vrăjitoare. Trump a fraudat alegerile, având „complicitatea Rusiei”, așa cum veți descoperi în aceste pagini, pentru că a face orice – și vreau să spun orice – pentru a câștiga a fost întotdeauna modelul său de afaceri și modul de viață”, a mai scris fostul avocat al președintelui.

Distribuie
Tweet
Trimite pe WhatsApp

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More