Stirea zilei: „Livache e-n divort de Vasilica”. Jurnalist: „Tinem cu proasta sau cu hotul?”

0 51

Liviu Dragnea a avut, luni seara, intr-un interviu la Romania TV, mai multe replici taioase la adresa premierului Dancila, frustrat fiind ca aceasta s-a opus adoptarii OUG-urilor pe justitie.

„In partid s-a luat o decizie, vad ca pentru unii este facultativa”, a marait Dragnea la Viorica Dancila, amintind de decizia CEX privind adoptarea unei OUG de anulare a sentintelor dispuse de completurile de cinci judecatori.

Ulterior, el a revenit si cu alte intepaturi la adresa lui Dancila. Intrebat despre declaratiile premierului, care nu prea ar fi de acord ca Rovana Plumb si Natalia Intotero sa demisioneze din guvern, Dragnea a avut o replica sarcastica.

„Chiar nu-mi permit sa intru in divergenta cu doamna prim-ministru. Eu am spus-o si o repet destul de clar: nu cred ca este in regula ca un membru al Cabinetului sa mearga in campanie folosind infrastructura ministerului. Daca este nevoie sa convocam CEx pentru doamna Intotero si doamna Plumb, care au cerut partidului sa le puna pe lista si acum au o problema, inseamna ca toti avem o problema. Dar nu cred ca au o problema. Am inteles ca sunt pregatite”, a declarat Dragnea.

Jurnalistul Mircea Marian a privit amuzat modul in care Dragnea a ironizat-o pe Dancila.

„Nu credeam ca o sa o vad si p-asta, dar e clar ca Livache e-n divort de Vasilica. Nu credeam ca vom trai in aceasta crancena dilema: tinem cu proasta sau cu hotul? :)))

Ce comedie sinistra. Daea prim-ministru!”, a scris Marian pe Facebook.

Recomandari