Stelian Tănase, profeție SUMBRĂ pentru Liviu Dragnea: Va fi ANIHILAT! El și Tăriceanu sunt ca turcul și pistolul

0 66

Politologul și jurnalistul Stelian Tănase face o profeție sumbră pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Tănase arată că Liviu Dragnea va fi anihilat de propriul partid, asta în timp ce Călin Popescu Tăriceanu caută să-l sape la temelie pentru a-și face loc în vederea unei candidaturi din partea coaliției PSD-ALDE, la alegerile prezidențiale.

„PSD este un partid cu puternice rădăcini comuniste. Este un partid care a trăit pe corupție. S-a creat un mediu corupt care generează politice pe care le vedem.”, consideră Tănase.

Dragnea reprezintă interesul oamenilor din partid, dar va fi mâncat de oamenii din partid

Dragnea nu e singur. El reprezintă un întreg grup social. El are presiuni din partid să-i scape pe mai mulți de dosare penale, pentru că sunt câteva mii. El reprezintă acest grup social, pentru ca să salveze averile, carierele și libertatea celor din partid.

Eu nu cred că PSD este un partid social democrat, el dorește să reîntoarcă România la 1900. Idolul lui Dragnea este Erdogan.

Corupția din partid, sistemul clientelar și negustoria după atâția ani funcționează. Principalul negustor este chiar Dragnea.

Dragnea va fi mâncat, înghițit, izgonit de oamenii din partid. Ne apropiem de 2 alegeri importante, tensiunea din partid va crește și va fi o ciomăgeală mare. Să fii la Bruxelels este cireașa de pe tort să ai 8000 de euro pe lună.

Dacă PSD nu va merge cu Tăriceanu la prezidențiale, Tăriceanu va merge singur.

Justiția i-ar putea încheia cariera lui Liviu Dragnea, consideră Stelian Tănase, pentru că liderul PSD așteaptă la sentințe în cazurile TelDrum, Belina și Olaf.

Dragnea este un băiat de la țară. Nu îl interesează ce spun Europenii, ci doar despre el. Noi trebuie să ne comportăm așa cum am semnat în acordul de Aderare.

Dragnea și grupul de semi-analfabeti îmbogățiți în anii 90 și 2000, care au făcut mari averi, au ajuns în momentul în care trebuie să pună la adăpost ce au strâns până acum. În momentul ăsta a apărut o nouă generație de antreprenori chiar rude cu ei, și ei nu mai fac față acestor presiuni s-au închis, adoptă un regim autoritar, trimit jandarmii pe străzi. Ei se luptă cu o nouă generație chiar în partidele lor. Mulți din PSD vor capul lui Dragnea. Ei nu au un lider.

Vin alegerile și se vor vedea schimbări

Stelian Tănase crede că se va rupe ALDE de PSD, iar Dragnea și Tăriceanu sunt ca turcul și pistolul. Tăriceanu știe să poarte un costum, Dragnea nici nu vorbește într-un grup. Tăriceanu nu este un om de stânga.

Recomandari