Stelian Tănase: De ce îl fluieră lumea pe Iohannis!? De chichi! Nu a înțeles nimic

0 56

Un nou scandal monstru cu preşedintele Klaus Iohannis în rol principal. Jurnalistul Stelian Tănase îl face praf pe şeful statului după ce acesta a fost fluierat şi claxonat pentru că a blocat traficul la finalul săptămânii trecute. Tănase îl taxează dur pe Iohannis într-un text publicat pe propriul blog.

„Klaus Iohannis, a fost fluierat şi claxonat in trafic pe cînd se indrepta spre autostrada București-Pitesti, probabil pe direcția Sibiu. Ca și cum istoria României se intimplă de luni pină vineri intre 8,00-17,00 iar simbata și duminica ceasurile se opresc, nu se mai intimpla nimic care să necesite intervenția prezindentiala. Cum circulația a fost blocată minute in șir pentru trecerea coloanei sale oficiale, șoferii au claxonat, lumea de pe trotuare l-a fluierat. Presupun că multi dintre blasfematori erau votanții lui Iohannis din nov. 2014.

De ce îl fluiera lumea pe Iohannis!? De chichi! Așa răspundeam in copilărie la intrebarea – de ce!? Intii că bucureșteanul are intipărită în minte amintirea coloanelor oficiale ale lui Ceaușescu cind jumătate de oraș se bloca atunci cind dictatorul (singur sau cu soția) trecea de la birou spre domiciliu și invers…adică zilnic de două ori. Apoi iî fluieră pentru că ecourile scandalului legat de coloana oficială a lui Gabriel Oprea nu nu s-a stins, vinovații încă nu au plătit.”, a tunat Stelian Tănase.

Jurnalistul nu se opreşte însă aici . „Iohannis scade dramatic în sondaje. Lumea nu apreciază stilul său prea detașat și neimplicat. Nici absențele sale prelungite atunci cind ar trebui să ia pozitie și să rezolve anumite probleme care chiar țin de președinție. El preferă să nu se implice, cf unui tactici și stil pe care nu le ințeleg. Și nici lumea nu le intelege și nu le apreciază.

In fond cei de pe bd Iuliu Maniu știau că se duce acasă, că lasă țara pentru a fi alături de soție ( care a a refuzat să se instaleze la Bucuresti, dar face caz de titulatura de primă doamnă, titulatură care nu există in Romania ). Oameni simpli, telespectatorii, votanții, capul de locuitori etc. se simt abandonați. Lumea l-a votat ca să fie 24 din 24 de ore la cirmă. Functia lui seamănă cu cea a pompierilor, a medicilor de la Urgență. etc. Ceva se poate intimpla oricînd și șeful statului trebuie să fie prezent la datorie. Impresia generală este că Iohannis a abandonat țara și se distreza bine in postura de preșdinte al unei țări esteuropene, călatorind, intilnidn sefi de stat, plictisindu-se în rest. .

Fluieraturile și claxoanele de ieri din trafic au însemnat uin protest, o atutidine critică față de acest comportament. A fost oare impresionat Klaus Iohannis !? A înțeles ceva!? Ii pasă de reacția negativă a oamenilor față de el !? Sincer să fiu nu cred. Nu am impresia că se sinchisește prea tare de „poporul lui”. Are o doză de nepăsare greu de zdruncinat numai cu niște fluieraturi și claxoane.”, a încheiat Stelian Tănase.

Recomandari