Ştefan Bănică: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”. 2,000 de oameni l-au aplaudat!

0 59

Gest de supărare al artistului Ştefan Bănică jr., pe scenă. Astăzi, Tudor Chirilă și Actorii Teatrului de Comedie vor protesta împotriva guvernării PSD.

Ştefan Bănică jr. a susţinut, la Bucureşti, tradiţionalul spectacol dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie. În timpul show-ului, artistul a rostit următoarele cuvinte: “Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, conform jurnalistului realitatea.net prezent în sală.

Ştefan Bănică: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”. 2,000 de oameni l-au aplaudat! 1

Stefan Banica jr. (51 de ani) a oferit un spectacol senzaţional la Circul Metropolitan din Bucureşti, prin care a sărbătorit femeia, pentru al nouălea an consecutiv.

În timpul show-ului, îndrăgitul artist a transmis un mesaj care a precedat melodia “Vorbe în vânt”.
“Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, a spus Ştefan Bănică jr, pe un ton calm, dar ferm şi apăsat.

În acel moment, cei peste 2.000 de oameni aflaţi în sală s-au ridicat şi l-au aplaudat indelung.

Stefan Banica jr este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Craciun (17 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (care se desfasoara pentru al 9-lea an consecutiv).

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Vineri seară, începând cu ora 18:15, în fața Teatrului de Comedie și înaintea spectacolului Tartuffe, un grup de actori, regizori, fotografi vom protesta pașnic împotriva asaltului fără precedent asupra justiției din România.

Realizăm că protestul colegilor noștri de la Teatrul Național, de acum o săptămână, nu trebuie să rămână singular și ne vom exprima solidaritatea cu magistrații care încă luptă pentru o justiție independentă și necontrolată politic.

Invităm și alți actori din alte teatre să ni se alăture pentru 45 de minute sau să manifeste în fața teatrelor lor. Lecțiile istoriei ne învață că nimic nu este ireversibil și că orice democrație cât de fragilă trebuie apărată de cetățenii ei. Actorii nu iubesc infractorii”.

Recomandari