Stare de alertă în Sibiu. Bărbat venit din Veneţia, cu febră, transportat de urgenţă la spital

Un bărbat ce a venit din Veneția și care prezenta stări febrile a fost întâmpinat pe Aeroportul Internațional Sibiu de către o autospecială ISU și dus de urgență la spital pentru investigații.

Alertă la Sibiu din cauza unui italian cu febră

Bărbatul are aproximativ 30 de ani și a sosit, luni, pe Aeroportul Internațional Sibiu, cu febră, astfel că a fost preluat de o autospecială a ISU.

Tânărul a fost dus la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Sibiu, pentru a i se face investigaţii suplimentare, informează News.ro.

Bărbatul, de origine italian, a intrat în țara noastră pe ruta Veneţia – Viena – Sibiu.

Între timp, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au declarat că au fost solicitaţi pentru a prelua și transporta un pacient cu stare febrilă de pe Aeroportul din Sibiu.

Bărbatul a sosit în Sibiu din Veneția

„În momentul de faţă a fost predat Spitalului Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii”, a transmis ISU Sibiu.

Cel mai probabil bărbatul va fi izolat până când sosirea rezultatului analizelor, de teamă că acesta ar putea fi infectat cu noul tip de coronavirus, codvid-19.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More