I-a spus papagalului să intre în colivie. Răspunsul acestuia? Atât de amuzant!

0 78

Papagalii sunt de felul lor păsări care ştiu să-şi arate în mod direct propria personalitate prin reacţii hotărâte şi sunete explicite. Acestui papagal umbrelat îi place tare mult în libertate, drept urmare nu vrea cu niciun chip să intre în colivie chiar dacă stăpânul lui îi propune acest lucru.

Pebble este numele unui papagal cu personalitate care nu se lasă cu una cu două închis în propria colivie. Acesta se plimba fără încetare pe colivia de sârmă şi este foarte hotărât să-i argumenteze stăpânului lui care sunt motivele pentru care nu vrea să fie privat de libertate.

Reacţia lui este atât de convingătoare, încât nimeni nu i-ar rezista stăruinţei cu care îşi face cunoscută părerea. Papagalul „vociferează” într-una în timp de dă din cap înfoindu-şi penajul bogat şi doar din când în când se opreşte pentru a-i da de înţeles stăpânului că vrea să fie liber.

„Tu chiar nu înţelegi că nu pot sta toată ziua în spaţiul acela strâmt al coliviei? Mie îmi place libertatea, să pot zbura în voie şi să mă bucur de tot ce se află în jurul meu!” – ar replica hotărât papagalul.

Privind o astfel de atitudine nu ne îndoim că stăpânul lui Pebble îi va îndeplini orice dorinţă păsării lui de companie pentru că unui astfel de papagal nu ai cum să-i rezişti. Conversaţia pare atât de naturală!

Recomandari