Spital din România, infirmiere tratate ca slugi de paciente. Pavel Alina Mirona: „O colegă de suferință a primit o boxă portabilă! Să vă scriu ce am simțit când am început să-l aud pe Guță? … dna infirmieră, mătură, spală…schimbă coşul și ne roagă să …”

441

Foarte mulți critică, și pe bună dreptate, condițiile din spital. Dar ce faci atunci când pacienții nu au bun simț și se consideră asistentele și infirmierele slugi personale.

Pe Facebook, Pavel Alina Mirona a scris: „Bun, Suntem în spital….a apărut un virus nou iar fetele mele care adună tot…nu au rămas indiferente! Până aici totul normal…cel puțin pentru mine, dar de aici începe distracția!
Să vă povestesc…

Toată lumea când vorbește de sistemul medical acuză….acuză condițiile de “cazare” acuză actul medical….majoritatea susțin că avem un sistem medical bolnav şi le dau dreptate! Dar oare si-a pus cineva întrebarea care sunt acei vinovati de acest sistem bolnav?

Vă dau eu raspunsul…pacienții ! Pacienții bolnavi, îmbolnăvesc şi mai mult acest sistem medical!

Am ajuns ieri la urgență cu ambele fete! Coadă, plin….foarte mulți! Mă înarmez cu rabdare si-mi spun” asta este…ai de stat” Dar nu termin de gândit că apare o asistentă care imi vede copilul leșinat de febră şi imediat suntem preluați, explicând celorlalți că este o prioritate! Am văzut privirile ucigătoare…dar copilul chiar avea 40 febră! Ok …suntem internate într-un salon cu alte 3 mamici cu copilași mici…același diagnostic!

Prima mămică are un băiețel de 2-3 ani care țipă cât il ține gura….un gen domnul Goe, dar cu pampers…toată ziua cu mâinile pe geam ( nu contează că mai avea şi puțin pateu sau banană între degete) Mamița mândră tare de amprentele de pe geam…si nu vb de cum arată grilajul de la calorifer…ptr că dl.Goe, ca să ajungă la geam sărea întruna pe acel grilaj!