SPERANȚE. Liviu Dragnea, in presa germana: Daca va fi condamnat, va urmari Guvernul doar la televizorul din celula

0 34

Liderului PSD, Liviu Dragnea, este ironizat în presa din Germania. Revista germană “Cicero” îl consideră autorul moral și beneficiarul ordonanțelor emise de Guvern și mai scrie că, in curand, ar putea urmari activitatea Guvernului doar la “televizorul din celula”.

Articolul a fost semnalat pe Facebook de europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, transmite ziare.com

“Revista germana ‘Cicero’ publica un articol simpatic despre Liviu de la Teleorman.
Ultima fraza a articolului: ‘Daca va fi condamnat in dosarul in care este anchetat pentru abuz in serviciu, Liviu Dragnea va putea urmari activitatea Guvernului cel mult la televizorul din celula inchisorii’”, a scris Siegfried Muresa, sambata, pe Facebook.

Autorul articolului citat prezinta situatia tensionata din Romania, care a scos sute de mii de oameni in strada la scurt timp dupa ce PSD a castigat alegerile din decembrie 2016.

“Liviu Dragnea este autorul moral al controversatei ordonante de urgenta care pare croita pe masura presedintelui Camerei Deputatilor. El trebuie sa isi asume acum responsabilitatea pentru situatia precara in care se afla Guvernul Grindeanu”, relateaza publicatia germana, semnaland faptul ca in cei 20 de ani de politica, inginerul de 54 de ani, cu “par carunt si mustata Schnauzer”, a ajuns la o “avere considerabila”.

In plus, articolul semnaleaza ca Dragnea a fost suspectat de mai multe ori de coruptie, dar a reusit sa scape pana in aprilie 2016, cand a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru frauda electorala.

Pa parcursul scandalului, Liviu Dragnea a aratat cu degetul catre presedintele Iohannis, amenintandu-l cu suspendarea, se mai mentioneaza, printre altele, in text.

“Daca Dragnea va fi gasit vinovat in dosarul de abuz in serviciu, el nu va putea urmari activitatea Guvernului decat la televizorul din celula inchisorii”, conchide autorul articolului.

Recomandari