Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, va fi dusă la un spital din București. Starea fostului ministru este precară

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, va fi transferată cu o dubă la un spital din București, după ce a acuzat probleme de sănătate, informează Antena 3.

Sorina Pintea va fi internată din cauza problemelor de sănătate

Potrivit informațiilor apărute în presă, o dubă de la Arestul Central al Poliției Capitalei o va transfera pe Sorina Pintea la un spital din Capitală, cel mai probabil fiind vorba despre Spitalul Sfânta Maria.

Se pare că starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății este precară. Ieri a fost chemată o ambulanță la Arestul Central, întrucât Pintea se simțea foarte rău.

Se pare că acesteia i-au fost administrate perfuzii.

Cel mai probabil, în urma discuțiilor dintre medicii sosiți duminică la arest și conducerea instituției, s-a luat decizia ca Sorina Pintea să fie transferată la un spital, pentru a primi îngrijirile adecvate.

Fostul ministru se află în arest preventiv

Mai mult, fostul ministru a făcut și o solicitare în acest sens și a spus că dorește să fie dusă la o anumită unitate medicală, unde s-ar afla un medic care a tratat-o în trecut.

Sorina Pintea a cerut duminică să fie transferată la spitalul Sfânta Maria, sub pază, indicând şi numele medicului său curant pentru a i se monitoriza starea de sănătate.

Fostul ministru suferă de dermatomiozită şi acuză agravarea stării de sănătate.

Pintea este acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. Procurorii au prins-o pe fosta demnitară în flagrant.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More