Sorina Matei, sms „otrăvit” de la Laura Codruța Koveși! „Ce credeţi că făcuse cucoana? Încurcase destinatarul nene”

Sorina Matei a primit un sms „otrăvit” de la Laura Codruța Koveși! De fapt, mesajul era mai degrabă cu destinatar greșit, conform unei postări a jurnalistei. Aceasta susține că actualul procuror european le trimite ziariștilor mesaje cu ce anume să scrie. Sorina Matei spune că și ea s-a trezit într-o zi cu un asemenea mesaj, doar că, fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție încurcase destinatarul.

Sorina Matei, sms „otrăvit” de la Laura Codruța Koveși!

„Ştiţi cum au făcut ăştia azi de s-au făcut de rahatul suprem? Cum a făcut într-o zi madam Kovesi cu mine. Io nu mai vorbeam cu ea de ceva timp, să fi fost vreo juma’ de an aşa. Şi într-o zi, dormeam. Când mă trezesc, un mesaj nenicu’ de la madam Kovesi. Ţin minte că era ceva destul de lung, un comentariu cu de toate, cu politic, cu multe.

Nu mai ştiu ce o isteriza exact la acea vreme. Io trezită din somn am crezut că nu văd bine. Zic, ce-o fi apucat-o de dimineaţă pe cucoană de mi-a trimis mie mesaj că io nu mai vorbesc cu ea, asta e dusă. Că mesajul era dat aşa la primele ore ale dimineţii. Las mesajul, mă spăl pe dinţi, îmi fac cafeaua. Mai citesc odată mesajul. În gândul meu, femeia e clar pa. N-avea legătură cu nimic. Era un comentariu aşa general de ce-o freca pe ea la ora aia. Zic, sigur nu a vrut să mi-l dea mie.

Sorina Matei, sms „otrăvit” de la Laura Codruța Koveși! Koveși
Laura Codruța Koveși a fost numită procuror șef european. Sursa foto – facebook

„Ce credeţi că făcuse cucoana? Încurcase destinatarul nene”

Dar cui o fi vrut să-l dea? Mă rog, las baltă mesajul, nu-i răspund, nu fac nimic. Şi după vreo jumătate de oră aşa, deschid laptopul frăţioare. Intru pe facebook, şi zbang îmi apare propaganda, postau în draci. Mai stau ceva, şi biiing- apare mesajul cucoanei postat de prostul ei ca şi cum ar fi un comentariu al lui, adică asumat de el. Zic, băi, nu e adevărat! Iau telefonul. Verific. Mai citesc odată rahatul. Era acelaşi mesaj, aceleaşi cuvinte, tot tot tot. Ce credeţi că făcuse cucoana? Încurcase destinatarul nene.

Prostul ei începea cu “S”, prenumele meu începe cu S. Probabil aşa mă avea în telefon. Şi în creierii dimineţii, cu spumele pe ea, nu s-a mai uitat cui dă mesajul. Şi a aterizat la mine. Apoi nu l-a mai şters, probabil nu ştia cum să şteargă. Şi apoi i l-a dat prostului care l-a luat copy paste de la ea şi l-a postat ca si cum ar fi fost al lui pe facebook. Superb sau ce? #ProştiiLuiKoveşi”, a dezvăluit Sorina Matei pe pagina personală de Facebook

Articolul Sorina Matei, sms „otrăvit” de la Laura Codruța Koveși! „Ce credeţi că făcuse cucoana? Încurcase destinatarul nene” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More