Sorina Matei, ,,injura” Germania, Suedia, UK, Franta:„Chiaburii au treaba sa se salveze, este batalie mare intre ei. Tu argat prost si incompetent poti sa si dispari”

Sorina Matei, realizatoare la B1 TV, lanseaza un atac violent la adresa statelor occidentale care au sustinut statul de drept in Romania in timpul Regimului Dragnea sustinand ca acum refuza sa ne ajute. „Chiaburii au treaba sa se salveze, este batalie mare intre ei. Tu argat prost si incompetent poti sa si dispari”, scrie Matei referindu-se la Romania.

„Romania, vezi ce inseamna sa fii nimeni? 12 ambasade ingrijorate la comanda de statul de drepti nu mai raspund la telefon, au in primul rand ele nevoie de ventilatoare. Unde sunteti fetelor? Suedia cu lectii de placute Greco, Meco, Peco, nu-ti mai intarata tara la un semn, si-a tras masca pe fata ca sa respire ea.

Liviu Librescu care te pune sa cumperi toate tinichelele pe bani grei, sa falsifici licitatii in schimbul unei sepci, si sa-i dai totul gratis de 30 de ani- este ocupat sa se salveze pe el. Unde esti, coane?

Olandezul cu traficul are si el nevoie de PCRuri, doar nu ti le-o da tie. Franta generatoare de tinichele si stele pentru smecheri si dilii de la noi este si ea ocupata.

Merkel nici pe fix nu raspunde. Esti ocupata tanti? UK vrea laboratoare pentru ea.

Cand esti sluga d’aia proasta fara creier la orice stapan gasesti si gratis la toti, esti de fapt in kurul gol. Nu te baga nimeni in seama, nu-ti raspunde nimeni, nu intereseaza pe nimeni, nu contezi, ca stiu toti ca orice ar fi si orice ar face tot femeie de serviciu, d’aia cocosata de atata pupat in ass, ramai.

Chiaburii au treaba sa se salveze, este batalie mare intre ei. Tu argat prost si incompetent poti sa si dispari. Who the fu*k cares? Daca traiesti, tot servanta ramai. Ca acum. Adica nimeni pe viata. Ia, hai sa vedem cum si cat reusesti sa traiesti. De data asta, nu te mai salveaza nimeni. Nici ONU, nici NATO, nici UE, nici placutele, nici sepcile, nici scutul. Doar creierul tau pe persoana fizica te mai poate salva”, a scris Matei pe Facebook.

sursa

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More