Sorin Paul Stanescu, nasul lui Dragnea Jr, vinde statulului dezinfectanti pentru a combate pesta porcina – 28.000.000€ incasati …

0 76

Farmavet a obținut peste 5.200 de contracte publice, inclusiv de la instituții conduse de Brănescu.

Firma lui Stănescu, Farmavet, a început deja să vândă dezinfectanți instituțiilor statului pentru a combate epidemia de pestă porcină africană. Principalii clienți sunt Direcțiile Sanitar Veterinare din subor-dinea Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, instituție condusă de Geronimo Brănescu, prieten și fost asociat cu Sorin Paul Stănescu.

Un drum spre Tulcea. Filtre anti-pesta porcina….

Mai precis, niste bucati rupte de mocheta amplasate pe carosabil, pazite de un echipaj de politie, unul de la jandarmerie plus alti cativa, probabil DSV si autoritati locale. In total, vreo zece oameni care se uita cu raspundere la carpa incadrata de jaloane reflectorizante.
Adica, inteleg ca trebuie sa ne luptam. Dar asa?!
Cum sa omori peste 140.000 de porci, lasi peste 500 de persoane fara loc de munca…si cica, asa combati!!?

foto Facebook -Denisa Draghici

Cine este Paul Sorin, nasul lui Dragnea junior

Nasul de casatorie al lui Dragnea junior este Paul Sorin Stanescu, un controversat om de afaceri din industria medicamentelor. De numele sau se leaga privatizarea dubioasa a Institutului Pasteur.

„Sorin Paul Stanescu este un personaj care a scapat din mai multe dosare DNA, desi probele pareau sa-l incrimineze. Intr-un caz celebru, cel al privatizarii institutului Pasteur, DNA refuza chiar sa ofere orice fel de informatii publice. Consecinta neimplicarii procurorilor anticoruptie in cazurile in care apare Stanescu este ca acesta a reusit sa incheie mai multe afaceri imobiliare de succes in dauna mai multor institutii de stat”, se afirma intr-o ampla ancheta publicata de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie (CRJI) privind afacerile lui Paul Sorin Stanescu.(DETALII , MAI JOS …)

Stanescu are legaturi stranse si cu serviciile de informatii. Conform anchetei publicata de CRJI, sotia generalului SRI Adrian Ciocirlan, numit in 2016 adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost/este angajata la una dintre firmele lui Stanescu, Farmavet.

Paul Sorin Stanescu a fost implicat chiar si in organizarea unei partide de vanatoare la Giurgiu pentru fiul lui Donald Trump, presedintele SUA.

„Sorin Paul Stanescu impreuna cu fiica sa, Alexandra Cristina Rosu, patroneaza firma Danubius Hunters. Site-ul cu numele companiei (danubiushunters.com) a fost inregistrat de un anume Adrian Codreanu, care lucreaza la departamentul IT al firmei Farmavet, societate aflata in portofoliul familiei Stanescu. De pe site aflam ca detine un domeniu privat de vanatoare in localitatea Singureni, din judetul Giurgiu, care se intinde pana in localitatea Calugareni. ‘Vanatoarea in Romania poate fi organizata la cerere pentru vanatori autorizati sau membri ai cluburilor de vanatoare din intreaga lume in conformitate cu legea romana’, se mentioneaza pe site. Pe 5 mai 2017, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, anunta intr-o conferinta de presa ca Donald Trump jr., fiul cel mare al presedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump, vaneaza pe un fond privat din localitea Singureni”, se mai afirma in acheta jurnalistilor de la CRJI.

Recomandari