Sora lui Dan Barna, luată în vizor de autorități. Femeia a fost audiată recent

Sora lui Dan Barna a ajuns în atenția anchetatorilor, după ce firma fratelui său a fost luată la puricat. Femeia a fost chemată la audieri, unde a fost întrebată dacă a fost angajată la firma fratelui său, cu ce s-a ocupat acolo și dacă și-a luat toate salariile.

Sora lui Dan Barna, audiată de autorități

La fel au pățit și celelalte angajate ale croitoriei pe care Dan Barna a făcut-o cu fonduri europene. Președintele USR este ce care a făcut publice aceste date și a declarat că speră să se rezolve cât mai repede probleme, deoarece începe campania electorală entru alegerile locale.

Președintele USR a recunoscut că anchetatorii îi verifică activitatea din ultimii ani, dar a spus că nu are niciun dosar penal la Direcția Națională Anticorupție.

”Mai multe instituţii verifică activitatea mea anterioară”

Dan Barna a declarat, joi, că sora lui a fost audiată de Departamentul pentru Lupta Antifraudă şi că verificările DLAF în ceea ce priveşte o parte din proiectele realizate de către fosta sa firmă sunt în curs de desfăşurare.

„Dacă vorbim de DLAF, care s-a autosesizat în urma anchetei Rise, o perioadă nu s-a mai întâmplat nimic. În momentul de faţă ştiu că sunt verificări în curs şi ştiu asta pentru că săptămâna trecută sora mea, fostele angajate de la croitoria respectivă unde a lucrat sora mea au fost invitate pentru audieri.

Li s-au pus întrebările oarecum fireşti: dacă au lucrat acolo, dacă au primit toate salariile, dacă au croit, ce-au croit, dacă au cusut rochii, şorţuri…

Adică au fost întrebările de verificare. Mai multe instituţii verifică activitatea mea anterioară în perioada aceasta. Inspecţia Muncii a fost, a reverificat. Deci sunt verificări în curs.

Eu am toată încrederea că în perioada următoare – sper să fie cât mai scurtă – se va ajunge la un final, pentru că sper să nu se repete secvenţa din campaniile anterioare”, a spus Dan Barna la Europa FM, potrivit Mediafax.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More