Sondaj IMAS: Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente

Alianța USR Plus înregistrează o creștere de 3 puncte procentuale în sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM în octombrie. 20,4% ar fi scorul Alianței dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare. Practic USR Plus are acum un scor mai bun decât avea PSD luna trecută.
Alianța USR Plus înregistrează o creștere de 3 puncte procentuale în Barometrul Europa FM, sondajul realizat de IMAS la comanda Europa FM în octombrie.

20,4% ar fi scorul alianței, dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare. Practic, USR Plus are acum un scor mai bun decât avea PSD luna trecută.PNL scade 2 puncte procentuale și e creditat cu 32,6% din voturi, față de 34,7 % în septembrie.
PSD înregistrează o creștere similară cu scăderea liberalilor și e creditat cu 21,7 la sută din opțiunile de vot.
Pro România rămâne aproximativ la același nivel: ar fi votat de 8,9% la sută dintre alegători.
Ar mai trece pragul electoral doar UDMR – 5,1%, iar PMP, cu 4,8%, este la limită, ținând cont de marja de eroare.ALDE e, de asemenea, în acest sondaj, cu 2,5 la sută, dar între timp a fuzionat cu Pro România.
Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 – 28 octombrie, pe un eșantion de 1010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%.

Loading...

Recomandari