Șoferul cu numere anti-PSD, despre clasare: ”Mi se pare corect. Mi-au stricat concediul”

0 48

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a condus cu numerele auto anti-PSD, a vorbit vineri despre clasarea dosarului penal întocmit pe numele său, afirmând că i se pare un lucru corect.

”Mi se pare un lucru corect pentru că de la bun început m-am simţit nevinovat, nu am făcut nicio infracțiune, nici măcar o contravenţie şi asta e un lucru normal. Momentan vreau să plec 2-3 zile la Cluj la Untold şi când mă întorc aştept de la procuror rezoluţia, sau cum se numește, şi după vedem dacă depun plângere. Nu am crezut că o să am probleme tocmai de asta am şi mers cu numerele astea”, a spus bărbatul.

Întrebat cum i s-a părut modul în care poliţia a tratat acest caz, bărbatul a spus: ”Mi s-a părut incorect, puteau să mă anunţe de la intrarea în ţară că nu am voie să intru să circul cu ele în ţară şi le puneam pe celelalte. Mi-au stricat concediul.”

În ceea ce privește reacțiile românilor cu privire la gestul său, el a precizat că a primit ”multe mesaje de încurajare, dar și injurii”.

În ceea ce privește soluția de clasare, acesta a precizat: ”Nu ştiu dacă a fost emisă soluţia de clasare. M-au sunat prietenii şi mi-au zis să intru pe Facebook, că au dat un comunicat. Nu am primit niciun telefon.”

”Atâta timp cât au făcut un abuz să vadă cine l-a făcut şi de ce. Dacă au făcut-o de undeva de sus să spună”, a mai spus acesta.

Când revii în România, mai vii cu numere preferențiale?

”Cu PSD nu cred că mai acceptă să-mi mai dea”

Regretaţi că v-aţi pus aceste numere?

”Nu regret, pentru că nu mi s-au părut obscene, am controlat ce înseamnă cuvântul acesta. Atât timp cât ei m-au lăsat să intru, m-au oprit de 3 ori şi nu li s-a părut obscen.”

Recomandari