Sofer ROMAN de tir mort în Germania, din cauza extenuării: “Murim singuri prin parcări obscure! Cauzele tragediei

0 107

Dani Bobocel este un tânăr care, ca mulți alții, a ales să muncească în afara țării pentru a-și spori câștigurile. A lucrat ca șofer de tir în Germania, dar din cauza extenuării nu a mai putut ajunge acasă: a făcut un infarct și a murit într-o parcare din Germania.
Iată ce a scris un coleg al lui Dani pe pagina sa de Facebook:

“Și când stai și te gândești ca sunt foarte mulți care ne zic , ca ce facem noi de vrem așa mulți bani ca șoferi ?
Pai ce facem? In unele cazuri , murim singuri prin parcări obscure, fără sa ne ajute cineva, fără da ne plângă cineva…și voi întrebați de ce ?
Mie dificil sa scriu scriu ceva acum, cu un amestec de sentimente pline de ura, dispreț și Tristețe .
Gândiți -va de doua ori când va vindeți timpul, ca acesta poate fi sfârșitul .
Mult prea tânăr , mult prea visător , colegul nostru Dani Bobocel sa stins singur intr-o parcare , cauza fiind un infarct. Nu as vrea sa fiu in piele părinților, fraților, prietenie lui, prietenii lor, ce pot sa zic, decât Sincere Condoleanțe .
Când am citit prima oară nu mi-a venit sa cred, ca un băiat așa tânăr , a fost luat de cel de Sus intr-o cursa fără sfârșit ….
Dumnezeu sa te odihneasca in pace colegule….
Dar stau și ma întreb acuma, oare chiar se merita tot acest sacrificiu ce îl facem noi? Oare chiar se merita toată batjocura asta din transporturi sa mai stau? Sa fim luați in ras de orice firma pe bani de nimic ca sa ce? Sa ne dam ultima suflare prin parcări și pe străzi pentru ei? Am zis eu bine ca suntem ca niște soldați in prima linie, suntem ca niște animale trimise la măcelărit .
Și când ii auzi….dar nu ți se pare prea mult salariu ta?

Drum bun colegule!!!
Știu ca la toată lumea e greu, dar haideți sa ii dam o mâna de ajutor sa îl repatriem pe copil.
Sindicatul Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune.”

Recomandari