Şofer prins cu remorca plină de lemne fără acte. A rămas fără lemn şi fără maşină

0 35

Bărbatul a fost oprit în timpul unei razii a Poliţiştilor de la Transpoturi. Pentru că nu avea niciun fel de acte a primit o amendă de 3000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.

Poliţiştii au oprit pentru control, pe raza municipiului Braşov,  un vehicul cu remorcă, ce transporta material lemnos,  condus de un bărbat  cu vârsta de 47 de ani.

„Întrucât conducătorul auto, nu a putut prezenta documentele de însoţire a materialului lemnos transportat şi nu avea datele acestuia introduse în aplicaţia informatică specificată de normele legale referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, în vederea obţinerii codului unic,  acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Lg. 171/2010, cu amendă în valoare de 3.000 lei şi s-a aplicat măsura complementară a confiscării cantităţii de aproximativ 31 metri cubi lemn rotund, foioase şi răşinoase, ce a fost predat în custodie Regiei Publice a Pădurilor Kronstadt Braşov.Valoarea materialului lemnos confiscat este de aproximativ 11.000 lei. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat atât vehiculul în cauză cât şi remorca acestuia care  urmează a fi predate către Camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Recomandari