SOCANT! ROMANIA ESTE ATACATA DE RUSIA CU ARME METEO! TORNADA LA TULCEA

0 58

O tornada aparuta din senin la Tulcea si ultimele fenomene meteorologice din Romania au inceput sa nasca scenarii peste scenarii, unii fiind de parere ca acestea sunt niste arme meteo.

Armele meteo sunt cat se poate de reale, chiar americanii au sistemul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), iar rusii il au si ei pe al lor.

Atat uraganul Katrina, cat si tsunamiul din Japonia ar fi fost provocate de astfel de sisteme, potrivit unor teorii care circula pe internet. In ceea ce priveste fenomenele extreme din Romania, teoria conspiratiei tinteste inspre Rusia.

Stiri privind experimente indoielnice cu vremea atat din SUA, cat si din Rusia, au provocat, in repetate randuri, scandaluri politice in mai multe tari ale lumii. Dupa inundatiile celebre din 2002 din Europa, parlamentarii europeni au acuzat americanii de subminare a economiei UE. De asemenea, politicienii rusi au cerut investigarea sistemul american HAARP dinAlaska.

Intr-adevar, in nordul SUA, la distanta de 400 de km de la Anchorage, la baza militara Gakhona exista un obiectiv neobisnuit. Un teren imens de tundra este plantat cu o padure de antene de 25 m inaltime. Baza este inconjurata de sarma ghimpata, perimetrul este pazit de patrule inarmate a puscasilor marini, iar spatiul aerian deasupra bazei de cercetare este inchis pentru toate tipurile de avioane civile si militare. Dupa evenimentele din 11 septembrie, in jurul HAARP, au fost instalate si complexele antiaeriene „Patriot”.

HAARP este construit prin eforturile comune ale Fortelor Militare Maritime si Fortelor Militare Aeriene ale SUA.Americanii nici nu ascund posibilitatile sistemului. Se afirma ca statia se foloseste pentru influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamantului. Cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansarilor de rachete balistice sau face legatura cu submarinele din oceane si chiar descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiatiile emanate de instalatie sunt in stare sa patrunda sub pamant si sa descopere bunkere si tunele ascunse, sa scoata din functiune partea electronica a armelor sau a satelitilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influentare a atmosferei care provoaca schimbarea vremii. HAARP ar putea fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor, asemanatoare„Katrinei” sau „Ritei”, sustin unele voci.

Recomandari