SOCANT: Ce drepturi au musulmanii asupra femeilor crestine

0 45

Înainte să o violeze pe fetiţa ne-musulmană de 12 ani, luptătorul statului islamic îi explică acesteia că ceea ce va face el nu este un păcat. Deoarece adolescenta practică o altă religie decât islamul, el continuă să-i spună că Coranul nu numai că îi dă dreptul să o violeze, dar îl şi încurajează să o facă. 

Îi leagă mâinile şi îi pune un căluş în gură. Apoi se aşează în genunchi, lângă pat şi se roagă înainte de a o viola. Când totul ia sfârşit se roagă din nou încununându-şi violul cu acte de devoţiune religioasă.

Îi repetam neîncetat să se oprească pentru că mă doare, „vă rog, opriţi-vă” … El mi-a spus însă că după Coran îi este permis să violeze o necredincioasă şi că vilonându-mă se apropie de Allah.

Pakistan

Trei fete creştine se reîntorc acasă pe jos, după o zi de muncă grea, când sunt acostate de patru musulmani bogaţi şi alcolizaţi. Le strigau comentarii sugestive şi obscene şi le hărţuiau chemându-le să urce în maşină ca să facă o plimbare şi să se amuze un pic. Pentru că tinerele le-au refuzat avansurile, bărbaţii furioşi au intrat cu maşina în ele strigând: Cum îndrăzniţi să ne refuzaţi, fete dreştine destinate doar satisfacerii plăcerilor bărbaţilor musulmani? Rezultatul: una dintre fete moartă pe loc, celelalte două grav rănite.

Europa

Dacă astfel de întâmplări erau în trecut rezervate doar pentru ţările islamice şi pentru zonele controlate de Statul islamic, astăzi ele sunt chiar mai frecvente în Occident şi mai cu seamă în Europa. Germania, liderul economic şi politic european, a devenit şi liderul violurilor şi hărţuielilor femeilor indigene de către musulmani.

Recomandari