SOCANT: Bestia Cu Chip De Om! O Mama Sadica Si Cruda A Abuzat Trei Fete. Una Dintre Copile A Fost Fortata Sa Bea Apa Din Vasul de Toaleta!

0 25

Pare greu de crezut ca asa ceva este posibil intr-o lume civilizata. Caroline Sharp, o femeie cruda si ingrozitoare in varsta de 65 de ani si-a abuzat, umilit si desconsiderat cele trei fiice, tratandu-le ca pe sclavele ei.

Doua dintre fete erau fiicele ei vitrege, mama lor murise. Cea de-a treia fata era fata acestui monstru, insa nu a contat. Chiar daca a fost fata ei, nu a primit un regim diferit.
Aceste trei fete au avut o copilarie de cosmar. Mama lor le tinea inchise, nemancate de-a lungul mai multor zile.

Le interzicea sa se spele. Una dintre fete isi aminteste ca a stat nespalata timp de sase saptamani. Lucrul acesta o amuza pe mama ei care gasea o placere majora in a-i repeta ca este un gunoi care merita sa fie tratat in cele mai oribile moduri.

O alta fata marturiseste ca uneori ii era atat de foame incat trebuia sa fure.

Cand mama ei a descoperit ca fura mancare a inceput sa o bata cu cruzime. Se pare ca femeia le tinea deseori nemancate de vineri de la pranz pana luni cand le trimitea la scoala si, daca se afla in toane mai bune, le oferea un mic pachetel pentru pranz. Nu numai ca le interzicea sa manance si le lasa pe copile sa moara de foame, insa nu le dadea voie nici sa bea apa si fetele ajungeau complet deshidratate.

Una dintre tinere povesteste indurerata cum i s-a intamplat de mai multe ori sa ii fie atat de sete incat sa fie nevoita sa bea apa din vasul de toaleta.
Cand una dintre fete a ajuns la varsta menstruatiei, mama ei – daca o putem numi mama- i-a interzis sa foloseasca orice protectie sanitara asa ca bietul copil isi punea ziare sau hartie igienica.

Alteori, Caroline Sharp le trata pe fete ca pe niste femei usoare, le jignea, le facea sa se simta mizerabil nu numai prin abuzuri fizice, dar si prin abuzuri mentale si verbale. Fetele nu aveau cu ce sa se imbrace, aveau haine rupte, ponosite si gauri in pantofi. Mama lor le imbraca intentionat in cele mai jenante tinute si apoi le trimitea afara, in societate, amuzandu-se ca in fata unui film de comedie de situatia in care se aflau fetele. Caroline simtea o mare placere sa le spuna fetelor ca nu valoreaza nimic si ca sunt sclavele ei. Le hranea cu terci de ovaz congelat sau uneori, dupa ce le lasa sa moara de foame, le obliga sa manance sandwich-uri cu oua si carne foarte grasa.

Una dintre fete a mers la politie si a povestit despre ororile la care ea si surorile ei erau supuse acasa. Asta insa a fost tarziu, in martie 2015, raul era deja facut. Caroline Sharp a fost inchisa pentru o perioada de doi ani. Unul dintre politisti povesteste ca atunci cand a fost arestata, Sharp a recunoscut ce a facut, a recunoscut ca este un om rau si a mai spus ca i-ar placea sa dea timpul inapoi, chiar daca este imposibil. Se pare ca femeia avea remuscari. Regretul ei este in zadar. Cele trei fete chinuite atata amar de vreme sunt intr-un stadiu mental cum nu se poate mai rau si toate vor avea nevoie de consiliere psihologica multi ani de acum incolo. Nu ca sa uite, caci este imposibil sa uiti asemenea atrocitati, dar ca sa accepte si sa poata trece mai departe, continuandu-si viata in conditii normale.
SURSA: www.mirror.co.uk

Recomandari