Soc in Germania! Fiica unui înalt oficial al UE, a fost violată și ucisă de un imigrant afgan

0 65

Germania este în stare de șoc după ce un imigrant afgan a recunoscut că a violat și ucis o studentă la medicină, voluntară într-un centru de refugiați

Ediția de duminică a grupului Express, a publicat un articol despre soarta tristă a unei studente la medicină din Germania, care lucra și ca voluntară într-un centru de refugiați. Maria Ladenburger, fiica unui funcționar de rang înalt al Uniunii Europene, se întorcea de la o petrecere din orașul universitar german Freiburg, când a fost atacată pe pista de biciclete pe care circula. Ea a fost violată și apoi înecată, înainte ca trupul ei să fie găsit în albia râului Dreisam.

Șocantul incident au avut loc la data de 16 octombrie 2016, dar detaliile au fost puse la dispoziția presei numai după arestarea suspectului, care a avut loc vineri. Suspectul, un imigrant afgan, a fost prins după ce poliția a găsit un fir de păr negru pe o eșarfă găsită în apropierea pistei de biciclete un a avut loc tragica întâmplare. Conform relatărilor, era eșarfa purtată de Maria înainte de a fi ucisă. După arestarea sa, suspectul a pledat vinovat pentru atac și va fi judecat și condamnat în cursul anului viitor.

Imigrantul a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a sosit în Germania anul trecut, fiind un minor neînsoțit și a trăit cu o familie locală în oraș. Domnișoara Ladenburger, conform relatărilor lucra în timpul liber la un centru de refugiați din Freiburg. Încă nu este clar dacă ea s-a întâlnit vreodată cu criminalul, înainte ca acesta să-i ia viața. Tatăl fetei moarte este Dr. Clemens Ladenburger, un avocat care este mâna dreaptă a Directorului Juridic al Comisiei Europene. Pe data de 26 octombrie, el și soția sa Frederika, au dat un anunț de comemorare în amintirea Mariei, în ziarul Frankfurter Allgemeine. Acesta sună foarte emoționant: „Maria a fost timp de 19 ani singura rază de soare pentru familia noastră, și așa va rămâne. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest dar, care l-a făcut pentru noi. Suntem siguri că ea este acum în siguranță cu el”. Un recviem funerar a avut loc pentru Maria în luna octombrie, în biserica Notre Dame des Graces, din Bruxelles. Pe data de 6 decembrie a acestui an, Maria ar fi împlinit 20 de ani.

David Müller, Șeful Comisiei Speciale din poliție, a declarat că în urma anchetelor și a monitorizărilor făcute pe rețelele de socializare, poliția a reușit să reconstituie ultimele ore ale Mariei. Studenta de 19 ani a fost la o petrecere, de la care a plecat la ora 2:37, pedalând pe bicicletă ca de obicei. Pe drumul către casă, tânăra a fost victima unei infracțiuni sexuale, urmată de o crimă violentă. Cutremurătoarea crimă, a pus și mai multă presiune pe Cancelarul Angela Merkel, care a deschis granițele Germanieipentru mai mult de un milion de imigranți începând cu anul 2015. La începutul acestei săptămâni, aceasta a fost criticată de un tată cu patru copii, care a spus că nu se mai simte în siguranță din cauza afluxului de imigranți. Sursa: ro.blastingnews.com

Recomandari