Soarta incredibilă pe care a avut-o acest tânăr de 32 de ani după ce și-a donat toată averea celor sărmani

0 48

Un tânăr pe nume Ali Banat, milionar ”de profesie” a luat o decizie care a impresionat întreaga comunitate musulmană din care face parte. Și-a donat averea când a aflat o veste tragică.

Ali Banat, lecție de viață uluitoare

Gestul lui Ali a fost făcut în luna ianuarie a anului 2016. Tânărul originar din Australia, de religie musulmană, a înființat o organizație caritabilă.

Acesta avea o avere estimată la 2,1 milioane de dolari. Cu fundația sa a străbătut toată lumea, iar în ultimii 3 ani s-a dedicat exclusiv cauzei musulmanilor în lume și nu numai.

Ceea ce puțini știau la momentul în care Ali și-a donat toată averea este faptul că a decis să facă asta în clipa în care a aflat că are cancer.

Maladia era deja în al patrulea stadiu, iar medicii i-au spus că nu mai sunt multe de făcut pentru recuperare.

Ali a ajuns cu fundația sa pentru a-i ajuta pe frații săi musulmani ceva mai amărâți în țări precum Togo, Ghana și Burkina Faso.

Ali a trăit cu doi ani mai mult decât prevedeau doctorii, iar inevitabilul s-a produs din păcate la începutul acestei luni.

Acesta a plecat la cele veșnice pe 1 iunie 2018 la doar 32 de ani. Înainte să plece la îngeri, Ali a realizat un videoclip care a devenit viral. În filmuleț spunea că boala sa a venit ca un dar și i-a oferit șansa de a se schimba în bine pentru că avea un stil de viață haotic.

Nu s-a gândit niciodată la cei sărmani și cheltuia toți banii pe vicii. Se lăuda deseori cu hainele sale de firme, cu pantofi marca Louis Vuitton și cu un autoturism Ferrari Spider care costa nu mai puțin de 600,000 de dolari.

Recomandari