Slugoiul Toader, joc PERVERS. De ce a ales-o tocmai pe Adina Florea pentru sefia DNA

0 48

Tudorel Toader a desemnat-o pe Adina Florea pentru sefia DNA stiind ca presedintele Iohannis va fi obligat sa o respinga, intrucat aceasta are dosar la DNA. Conform legii, Iohannis nu va mai putea sa respinga si o a doua propunere, prin urmare Toader va instala in fruntea DNA pe cine doreste coalitia PSD-ALDE.

„Vulpoiul Tudorel Toader i-a dat iarasi un mare sah lui Iohannis, prin propunerea la sefia DNA; o doamna procuror cu dosar penal. Dosar facut de cine? De DNA-ul condus de mult-regretata LCK. Adica, o penala! Poate dl presedinte sa numeasca sef la DNA o penala? Eu zic ca nu are cum! Se prabuseste tot esafodajul de mucava pe care sta sistemul de principii al presedinetelui. O va respinge? Aproape 100%; nu are cum sa ia alta decizie…

Dar poate respinge o singura data! Urmatoarea propunere a lui Tudorel Toader va trebui sa fie acceptata. C-asa-i in tenis…”, a explicat Ionut Popescu, fost ministru al Finantelor, pe Facebook.(Continuarea, mai jos …)

Adina Florea este vizata intr-un dosar de coruptie, privind fapte de trafic de influenta, abuz in serviciu, fals si favorizarea faptuitorului, dosar in care Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus redeschiderea urmaririi penale, la cererea sefului Sectiei I DNA Gheorghe Popovici.

Recomandari