Slugile Jandarmeriei îşi permit să spună că protestul e ilegal. Marş la Teleorman, slugilor!

0 40

Capii Jandarmeriei Române sunt încă în libertate, din cauză că procurorii militari se tem să aresteze vinovaţii pentru represiunea din 10 august, ceea ce s-ar fi întâmplat în orice ţară din lumea civilizată dacă forţele de ordine făceau ce-au făcut în Piaţa Victoriei, în vara anului trecut.

Din postura asta de intangibili, cei rămaşi la butoanele instituţiei ce va trebui desfiinţată de următoarea putere îşi permit să judece calitatea unui protest precum cel de azi din Capitală.

Astfel, Jandarmeria Capitalei anunţă că pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare şi precizează că în spaţiul public au apărut mai multe informaţii false referitor la numărul jandarmilor trimişi în zonă.

„Pentru organizarea acestei manifestaţii nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunţată pe reţelele de socializare, în mediul online şi în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi liniştea publică şi va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituţiilor publice, folosirea drumurilor precum şi celelalte activităţi cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei, remis MEDIAFAX.

Indiferent câte comunicate vor da şefii Jandarmeriei, instituţia e compromisă definitiv. A acţionat ca o forţă de represiune în 10 august 2018, fapt nemaintâlnit NICĂIERI în lumea liberă. Carmen Dan, ministrul de Interne, nu a luat nicio măsură administrativă împotriva capilor instituţiei care au coordonat masacrul din Piaţa Victoriei. Dimpotrivă, i-a rotit pe şefi, pe unii i-a promovat, pe alţii i-a transferat în locuri calde.

Din cauza comportamentului criminal din ziua de 10 august, Parlamentul European a votat o Rezoluţie împotriva guvernului PSD-ALDE, care a fost acuzat negru pe alb că a coordonat un atac premeditat împotriva populaţiei civile, lucru specific doar regimurilor totalitare.

Nu în ultimul rând, ONU a început oficial o investigaţie împotriva regimului PSD-ALDE din cauza atacului Jandarmeriei din 10 august.

Prin urmare, să vorbeşti tu că protestul de azi e „ilegal” e o nemernicie fără margini. Dar de înţeles, având în vedere măcelul pe care l-au făcut în vara anului trecut.

Recomandari