Slugile din Jandarmerie nu au nicio scapare in Dosarul 10 august. SPP a filmat violentele din Piata Victoriei. Catușele sunt aproape pentru acesti măcelari

Slugile din Jandarmerie nu au nicio scapare in Dosarul 10 august. SPP a filmat violentele din Piata Victoriei. Catușele sunt aproape pentru acesti măcelari. Procurorul militar care se ocupa de Dosarul 10 august, locotent- colonelul Bogdan Pirlog, prim procuror adjunct al Parchetului militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, a anuntat ca SPP a avut instalate o multime de camere de luat in vederi in timpul manifestiei. „Am luat legatura cu dispozitivul SPP care mi-a dat informatiile”, a declarat Pirlog.

Procurorul militar Bogdan Pirlog este cel care a asistat in Piata Victoriei la represiunea din seara de 10 august si a deschis dosarul. El a relatat intr-un interviu pentru ziare.com ca Serviciul de Protectie si Paza a avut „zeci de camere de luat vederi” in Piata Victoriei.

„Mi s-a spus ca si SPP avea camere, nu erau vizibile, am luat legatura cu dispozitivul SPP care mi-a dat informatiile”, a declarat Pirlog.

Intrebat daca numarul acestora era suficient pentru a acoperi toata Piata Victorie, Pirlog a confirmat. „Da. Sunt cateva zeci de camere, unele nici nu se vad. Era acolo si un reprezentant al Politiei Capitalei, adjunctul DGPMB, dl chestor Nicu Dragos Orlando. Am discutat si cu dansul despre eventualele plangeri pentru purtare abuziva la sectiile politie”, a mentionat procurorul.

El a declarat ca numarul filmarilor atasate la dosar este urias: „Undeva la 300 de tera de filmari la care se adauga audierea catorva mii de persoane”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More