Simona, victorie zdrobitoare la Madrid. Românca va juca a doua semifinală în două săptămâni

0 21

Simona Halep (8 WTA) n-a mai avut timp de pierdut. Dacă în ultimele două partide, românca a stat, de fiecare dată, aproape câte două ore pe teren, astăzi, ea şi-a adjudecat calificarea după o partidă în care a dominat cap-coadă.

Simona Halep a întâlnit-o, în premieră, pe Coco Vandeweghe (SUA, 20 WTA), iar la ce a ieşit, constănţeanca de 25 de ani şi-ar dori să joace tot mai des cu americanca de 25 de ani.

În primul set, echilibrul s-a rupt la 1-1. Următoarele cinci game-uri au fost câştigate de Halep care a rezolvat setul în 26 de minute.

Clasa superioară a Simonei s-a văzut şi mai clar în actul secund. Ocupanta locului 8 WTA s-a dus repede la 4-0 şi abia la acest scor, Vandeweghe a reuşit să puncteze pe tabelă şi să-şi facă serviciul. Degeaba însă, fiindcă Halep a ţinut să scurteze meciul. Mai întâi, şi-a făcut serviciul în game-ul următor, după care a realizat un nou break: 6-1.

Partida a durat 60 de minute.

După semifinala de la Stuttgart, pierdută cu Siegemund (Germania, 35 WTA), Halep va juca în careul de aşi şi la Madrid. De această dată, românca o va întâlni, vineri, pe Sevastova (22 WTA), cea care a învins-o pe Bertens (19 WTA), scor 6-3, 6-3.

Recomandari