“Simona Halep devine o legendă, în ciuda unor imbecili de pe internet!” Cristian Tudor Popescu, vorbe grele asupra contestarilor Simonei

0 49

Simona Halep a arătat ca un adevărat număr 1 mondial în semifinala de la Roland Garros. Meciul foarte bun prestat l-a încântat și pe jurnalistul Cristian Tudor Poescu, cel care o critică de fiecare dată când pierde, de parcă Halep este un robot și trebuie să câștige fiecare partidă.

“Halep devine o legendă, în ciuda unor imbecili de pe internet!”. Cristian Tudor Popescu a intrat cu talpa asupra contestarilor Simonei. Elogii pentru numărul 1 mondial şi sfaturile primite pentru finala de la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu a analizat calificarea Simonei Halep în finala turneului de la Roland Garros. Jurnalistul i-a criticat pe cei care o atacă în spaţiul virtual pe tenismena aflată pe primul loc mondial şi a vorbit în termeni laudativi despre victoria cu Garbine Muguruza.

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros, pentru a treia oară în carieră, după ce a învins-o în penultimul act, scor 6-1, 6-4, pe Garbine Muguruza. În ultimul act, sâmbătă, eleva lui Darren Cahill va juca împotriva învingătoarei dintre Maddison Keys şi Sloane Stephens:

“Este cel mai bun meci pe care l-am văzut al Simonei Halep de când o privesc jucând. A fost suprapusă perfect cu sine. A trimis mingea acolo unde i-a spus creierul. Mâna a urmat creierul fără nicio iotă de ecart de distanţă. Simona, cu acest meci, a trecut după părerea mea din categoria mare jucătoare, în care era, în ciuda unor imbecili de pe internet, după atâtea finale câştigate.

Pâna azi era o mare jucătoare, dar ea devine o legendă. Pe plan mondial spectatorii de la Roland Garros şi milioanele de telespectatori se vor îndrăgosti de tenisul Simonei halep, pentru că s-a exprimat la cel mai înalt nivel. Tot ce e mai puţin bun a fost la minimum. Putem vorbi despre un tenis maraca Halep, un brand pe plan mondial”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru DigiSport, preluat de Pro Sport.

“După părerea mea nu are nicio importanţă (n.r. – cu cine va juca în finală). Cele două jucătoare sunt asemănătoare ca stil. Nu are nicio importanţă. Putea să joace finala şi cu Martina Navratilova sau cu Graff. Important e ca ea să rămână în jocul ei. Dacă ea se concentrează asupra propriului joc şi nu se gândeşte la chestii de genul: am o americancă în faţă care nu se descurcă pe zgură… Dincolo de fileu e o siluetă neprecizată. Trebuie să o intereseze doar prorpriul joc”, a adăugat jurnalistul, pentru sursa citată.

Recomandari